THROWBACK

ni vet ibland när det kommer upp "memories" på facebook? här om dagen dök denna bild upp, och det stod att den var upplagt för 7 år sedan. det kan ju inte vara sant, täkte jag. men jo visst! den 20 januari 2010 la jag upp bilden, alltså hela 7 år sedan!! haha gud vad snabbt åren går... och jag känner mej plötsligt så gammal. någon utav er kanske till och med minns när jag la upp bilden i bloggen? kan ni tänka er att det var så längesedan?
 
haha jag diggar ändå bilden! kul att man kunde driva lite med sej själv även då.


Anonym

Ser inte ut som du :-o eller aa, det kanske är efter operation du inte ser ut som du haha men är det inte skumt att förändra sitt utseende så mkt? skulle aldrig tro att det där var "tidigare" du

Svar: haha jag är sjukt nöjd över de förändringar jag gjort, så varför skulle det kännas konstigt? dessutom är det väl klart att man har förändrats en hel del sedan man var 16 år.
Isabelle strömberg

Sofia

Ååh, det är så kul att kolla på gamla bilder och se hur man såg ut i olika åldrar haha! Kan du inte göra ett inlägg om hur du förändrats och utvecklats under dina år som bloggare? Vore jätteroligt att läsa. :D

Anonym

Jo självklart förändras man men inte till o se ut som en helt annan person?

Svar: tydligen, enligt dej :)
Isabelle strömberg

Tina

Jag förstår inte Anonym. Tycker visst att man ser att det är du.
Du har inte gjort några större förändringar på ditt ansikte vad jag tycker.
Du var vacker redan då och är det fortfarande.
Klart man förändras med åren.

Jag tror mig faktiskt minnas denna bild. Har följt dig till och från under en längre tid men trodde inte det var såå längesedan

Svar: tack för din kommentar! ❤
Isabelle strömberg

Cornelia

Jag kommer ihåg när du la upp denna på bloggen ja haha! Följde dig ganska länge innan dess också :) är lika gammal som dig, och ja, tiden bara springer iväg haha!

Netti Starby

Det är verkligen kul att kolla tillbaka på äldre bilder om hur man har förändrats. Vilken härlig bild på dig :-D

Leoni

Jag kommer ihåg bilden som om det var igår hahaha jag har hängt med sen början! Sjukt kul :') och bara en sidenote till "Anonym"... kommentarer som din är så smygfula, inte uppenbart elaka men en hint av nedtryck och pikande om operationer. Hellre än elak, rakt av ärlig kommentar där du ta mig sjutton åtminstonde säger rakt ut vad du tycker än en smygis.
Sen känner jag lite att VAD är egentligen så ofantligt oigenkännligt? Isabelle har gjort brösten, men dom ser vi inte ens på den här bilden så där kan vi inte diskutera om hon är sig lik eller ej. Isabelle har opererat sin näsa, hm okej, vore en misslyckad operation om den såg precis likadan ut men vi pratar ju trots allt inte om en enorm höknäsa (nothing wrong with that gals) till en näpen knappnålsnäsa, så STOR skillnad tycker jag inte att vi kan hetsa över.
Isabelle har fyllt läpparna, så ja, dom är någon size större (fett nice) men man blir inte oigenkännlig av läppfillers.
Så, what else... sminket? Oklart hur gammal du är som lämnade kommentaren, men jag har svårt att tro att du sminkar dig med exakt samma produkter, teknik, mängd etc som du gjorde när du var 16. Idag är Isabelle rena rama makeup artist, for real guuuurl du skapar konst in that pretty face! Men återigen, oigenkännlig? Nja, svårt att säga, med smink kan man absolut förändra men i slutändan är det ju faktiskt bara smink och att se annorlunda med smink, ja, det gör väl de flesta?

Summa summarum... Jag är 23 år gammal, jag har inte gjort några operationer men jag ser inte alls ut som jag gjorde när jag var 16 år! Tacksam för det, det var inte mina glowing days om man säger så ;) I allmänhet dock, varför skulle det kännas konstigt att inte se ut som en gjorde som tonåring? Det är ju ändå medvetna val en människa gör med op, filler, smink - Jag menar, hon vaknade inte upp en dag och såg ut som hon gör idag, från en dag till en annan?

Jag skrev en bok, I know, borde inte ge dig den här energin men samtidigt var det rätt så kul att ifrågasätta din smygfula kommentar ända in i benmärgen, haha.

Isabelle, du är AWESOME och du är som en flaska vin, bättre med åren!! Puss

Svar: KÄRLEK ❤❤❤
Isabelle strömberg

Sofia

Håller med Leoni här, SÅ stor skillnad är det ju inte? I mina ögon är det två saker som gör att Isabelle ser annorlunda ut på den här gamla bilden och det är sminket (som sagt, vem fan sminkar sig precis likadant i sju år haha?) och glasögonen! Glasögonen täcker liksom en stor del av ansiktet (bland annat ögonbrynen) så de gör skillnad.

Men ansiktsform, ögon, hårfärg.. Det mesta är sig ju ganska likt? Hon har då inte förändrats mycket mer än vad jag har gjort på sju år, och jag är 24 och har inte opererat mig eller något. Newsflash liksom - man blir faktiskt äldre med tiden..

Caroline

Till folk som säger att du ser annorlunda ut...
Ja, jag tycker att tom att folk som INTE har utfört någon operation kan se väldigt annorlunda ut jämtemot hur de såg ut 7år tillbaka.

Jag tror att de allra flesta tex ser väldigt olika ut om man tar en jämförelsebild på sig själv som 16 åring och som sig som 26åring också.
Och då behöver inte personen varken ha opererat sig, färgat håret, ändrat frisyr, eller en visat upp olika sminkningar...

Men hursomhelst så tycker jag att du var en söt tjej på inläggsbilden, och en snygg kvinna i dagens läge!
Med eller utan "tillfixning" ;) :)

Edona

Aboe Du spikade den leoni

Linnéa Nyängen

haha kommer faktiskt ihåg den där bilden!! följt dig i ett par år nu, men att det var så många som 7år...shit tiden flyger förbi :) xoxo

Ellia

Tiden går verkligen snabbt.

Jag minns att dina "dagens outfit" var det som jag fastnade över när jag började läsa din blogg för flera år sedan.
Tyckte de var så kreativa :)

Emma

Tänk att jag har följt din blogg dag ut och in sedan du la ut den bilden. kommer ihåg 😂 fan vad gammal man är..

Anonym

Oherre! Följt dig sen jag gick i femman och går sista året på gymnasiet nu och minns när jag hittade din blogg! Hahaha känns sjukt!

Men gud har jag följt dig så länge redan!! Kommer verkligen ihåg allt från din blogg under den tiden.. Fastna verkligen för din personlighet och här sitter man än idag och läser din blogg och följer din YouTube! :D <3

Cajsa

Haha jag minns denna bild! Kommer ihåg att jag var så himla avis på hur du såg ut men nu är man glad att man ändrat uppfattning (du är fortfarande sjukt snygg) men som denna bild är ju inte snyggt längre enligt mig, hah

emma

Haha shit! Jag kom ihåg denna bilden! Var så himla avundsjuk på dig minns jag för jag tyckte att du var så jäkla snygg! (Vilket du är fortfarande) helt sjukt att tiden går så himla fort :oNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: