?
lördag

kom precis hem efter en sväng i stan med pojkvännen. först käkade vi lunch/middag på vapiano i gamla stan, älskar verkligen vappis! deras ceacarsallad är drömmen. sedan drog vi vidare till en caliroots-outlet då J ville kolla på lite nya kläder, men tyvärr hittade varken han eller jag något. just där iallfall, men vet ni vad jag däremot köpte??? en ny dator!!! wohooo! lämnade tillbaks macbook'en som jag köpte för några månader sedan, jag kände ganska direkt att det inte var något för mej. jag blir nog ingen mac användare trots allt haha. men nu har jag köpt en pc som jag tror ska funka jääkligt bra! det är främst en speldator, men den funkar även utmärkt till redigering av bild och film i lite tyngre program som jag brukar använda. dom hade den dock inte på lagret för tillfället, men beställde in en som ska komma i mitten av nästa vecka. längtar!!! den datorn jag sitter vid just nu är jag såååååå jävla nära att kasta i golvet vilken sekund som helst haha. finns det något värre än teknik som strular? jag tror fan inte det!
 the world is full of monsters with friendly faces
somliga går med trasiga skor...

mina älsklingar, mina absoluta favoritskor som jag använt i stort sett varje dag i ca 2 års tid, har nu tillslut tvingats gå i pension... </3 dom har varit risiga och trötta länge, men för någon vecka sedan rasade dom totalt sönder och samman och hela sulan på ena skon håller på att lossna. har letat som en galning efter ett par exakt likadana, men utan någon större lycka då dom utgått ur sortimentet på din sko där jag köpte dom. men (!!!) som en skänk från ovan, när jag var med mor och far på mall of scandinavia, fann jag tillslut ett par som får duga som ersättare. dessutom på rea! så det känns ändå helt ok, även om jag kommer att sakna mina trogna gamla vänner som funnits där för mina fötter i ur och skur, snö och slask, sommar som vinter, dag och natt... om det nu skulle vara någon utav er som råkar ha ett par likadana (se bilden nedan, dom skabbiga med snörning) liggandes hemma i storlek 39 så köper jag dom mer än gärna! förutsatt att dom är lite fräschare än mina hehe.
 
jag är faktiskt inte så mycket av en "sko-tjej", är inte alls speciellt intresserad eller galen i skor. hittar jag ett par som jag gillar så kör jag stenhårt på dom, och endast dom typ haha, tills det knappt finns något kvar av dom att gå i. äger många par skor men använder kanske bara två stycken på daglig basis!
 mälarpaveljongen med storebrorsan

det har blivit mycket häng med familjen de senaste dagarna, så mysigt! först kommer mamma och pappa på besök, och igår efter att dom åkt hem, landade min storebrorsa här i stockholm haha! dom missade varandra precis, men han ska upp till östersund inför storsjöyran så dom ses då istället. så roligt att träffa brorsan igen! senast vi sågs var över ett år sedan tror jag, allt för längesedan.. men det blir ju lätt så när man bor i olika länder.
 
vi har precis suttit på mälarpaveljongen och druckit lite drinkar. sjukt mysigt ställe precis vid vattnet! jag käkade även middag där, "norrländsk röding" med bland annat färskpotatis, romsås och sparris till. den var verkligen himmelskt god! sedan kom J förbi och joinade oss. dock fick vi avbryta mitt i det trevliga, då jag plötsligt blev allergisk mot något och fick massa röda utslag över hela kroppen och det kändes tungt att andas. jag skyndade mej att proppa i mej mediciner som jag alltid har i väskan (kortisontabletter, astmamedicin och allergitabletter). men för säkerhetsskull åkte vi hem så jag kunde ta mer "akut" medicin och vila lite. men nu känns det betydligt bättre och alla utslag har försvunnit. får se om vi drar ut en sväng senare igen!
 
familjebesöken fortsätter förresten hela veckan ut, och i helgen kommer även J's föräldrar hit! så det blir några fler fullspäckade och roliga dagar 😍