allt och ingenting

dages lunch.
 
fan vad less jag är på att inte må bra. att inte ha någon ork, lust eller energi till något. varje "bra dag" känns som början på ett nytt liv typ, och jag känner att NU JÄVLAR ska här bli förändring, och jäklar vad jag ska blogga, filma och ta tag i saker. sen går luften liksom ur mej, och nästa dag blir till ännu en svacka. så less nu. men idag känns det lite bättre, hoppas det håller i sig ett tag. har även fått lite roliga nyheter som lyfte humöret, ni kommer troligtvis få veta senare i veckan.
 
när J slutar jobbet idag ska jag möta upp honom i stan för att hämta ut vår nya cykel. sedan blir det en lång cykeltur hem, eftersom vi inte får hem cykeln på något annat sätt. kan nog bli mysigt! hoppas det inte börjar regna bara.. förresten!! jag måste fråga er om något, jag behöver tips på tandläkare i stockholm! vem ska man gå till? vem är bra, men inte allt för dyr? jag vill ta tag i min avslagna framtand nu och laga den, samt kolla läget i käften. har ju som sagt inte varit hos en tandläkare på säkert 3 år, så det kan nog vara dags. ge mej tips!! vart går ni?


Christina

Jag går till tandläkare Kerstin på Luntand.com i Stockholm, jättebra!
Har du provat med extra vitaminer för mer energi?

Svar: tack för tips, ska absolut kolla upp! :) ja jag äter vitamintillskott regelbundet :/ kram!
Isabelle strömberg

Anonym

Du kanske behöver nytt jobb :) göra något annat? Sök tid hos vårdcentralen. Depression på g?

Svar: ja jag är rädd för att jag håller på att falla tillbaks i en depression, som jag varit med om tidigare. du kan nog ha rätt i att jag skulle behöva komma ut och göra något annat.. kanske vid sidan av bloggen. kram!
Isabelle strömberg

undefined

TRÄNA... Motionera så kommer du garanterat må bättre.

Svar: alla gillar inte träning, jag är en av dom tyvärr! finns typ inget jag ogillar mer än att svettas och röra på mej haha :/ men tack för tips! kramar
Isabelle strömberg

Anonym

City Dental!!

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Håller tummarna att det vänder snart <3

Linn

Jag själv går till folk tandvården de är petiga men relativt billiga lagade två hål för drygt 1800 kr :)

J

Jag ar inte forvanad att bloggare mar daligt. Ni har ju en sjuk press pa er att helatiden prestera och visa upp nytt spannande material. Att ni maste leva ett spannande glamourost liv dar ni har stor efterfragan om sammarbeten, bli bjudna pa event och fa sponsrade saker. Att helatiden behova jaga och kampa med nabbar och klor for att hanga med de pa toppen. Updaterar ni inte sa glider ni snabbt ned pa listan. Har ni inte pengar att leva som de pa toppen blir det svart att fejka ett glammigt liv med resor och nya outfitbilder. Jag hade aldrig orkat! Blir sjalv ledsen och deppig ibland nar man ser hur bra andra har det, hur de lyckas och man sjalv bara star och trampar och hittar inte flytet. Sociala medier pa gott och ont. Men ofta skapar det en fejkvarld dar manga manniskor jamfor sigsjalva och satter enorm press pa sigsjalva for att deras vanliga liv inte ar tillrackligt nog. Jag tror att du kommer bli lyckligare om du satsar pa nagot seriost pa sidan om. Kanske en utbildning som leder till ett bra job dar du kan utvecklas och kanna att du faktiskt racker till? Bloggen kan ju finns med pa sidanom? Bara ett forslag. Kram pa dig.

Nin

Håller med om Aqua dental express på Vasagatan i centralen. Skitbra tandläkare. Angående din ork osv tror jag att det är bra att ha rutiner, typ jobb, studier och sånt. Jag blir själv deppad osv när jag håller mig hemma flera dagar utan något att göra.

Jw

Be till jehova, läs bibeln så finner du styrka och glädje. Det kanske låter konstigt? Men du kan alltid prova ❤ du är en vacker människa, öppna ditt hjärta för sanningen. Visst undrar vi alla om sådant som döden, meningen med livet, glädje och kärlek. Gud gav oss bibeln med alla svar i som vi behöver och ett hopp om en ljus framtid. Kram finaste isabelle ❤❤ (har själv varit på botten, idag ser jag meningen med livet och varje dag är givande. Jag är lycklig och hoppfull igen. Och önskar att även du får känna det. Kram

Anonym

Är det inte gratis med tandvård upp till 25 år? Det är det här i Göteborg iallafall :)

helenah

Promenera eller cykla är också bra mot depression, du måste inte köra högintensiv träning för att märka skillnad. :) Sara på Nytorgstandläkarna har tider även kvällar och helger och är så mysig. Rekommenderar henne varmt!
sköt om dig :)

Sofia

Känner igen mig så mycket i det du skriver. Känner mig bara så likgiltig inför allt - även sånt som jag brinner för. Det är en så kass känsla. Det enda som håller mig uppe "ovanför ytan" är mitt jobb. Där trivs jag bara så bra och det ger mig rutiner, en anledning att gå upp på morgonen liksom.

Du kan inte tänka dig att plugga något (typ enstaka kurser bara, måste ju inte vara värsta masterexamen liksom) eller jobba med något vid sidan av bloggen/youtube? Volontärarbete kanske? Det vore så kul om du volontärarbetade på Hundstallet eller något i den stilen! :)

Angående tandläkare så tycker jag att Folktandvården är bra. Frisktandvårdsavtal är ett bra sätt att hålla koll på sina tänder eftersom man regelbundet blir kallad till kontroll, och så betalar man en mindre summa varje månad för att slippa punga ut tiotusentals kronor om/när något väl händer.

Om den avslagna tanden var en olycka ska du btw anmäla det till ditt försäkringsbolag så kan du få tandläkarkostnaderna betalda genom din olycksfallsförsäkring om du har en sån! :) Fixade själv en trasig tand i tisdags och fick full ersättning från försäkringen idag. Det är så trist att lägga pengar på tandvård, det är alltid så dyrt.

undefined

Nytorgstandläkarna på Södermalm. Känner mig alltid välkommen när jag går dit, och omhändertagen! Har rekommenderat stället till alla mina vänner, kollegor, etc. :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: