chinese food

aahhhh dröm-middag ❤️ jag och pojkvännen "lyxar till det" lite idag med att beställa hämtmat från den lokala kinarestaurangen. vi beställer typ alltid samma; friterad kyckling med sötsur sås och ris, och phanang curry med fläsk och ris till. sedan delar vi och plockar från båda. så sjukt gott, men satan vad mätt man blir direkt haha! det räcker oftast till flera omgångar. det farliga är dock att restaurangen ligger lite för bekvämt nära oss, och att maten är lite för god. så det blir nog till att vi köper hem mat därifrån lite föör ofta hehe... och räkchips är fan livet. mumms!!
 
under tiden vi käkar kollar vi på "the keepers", en dokumentärserie som handlar om ett gammalt olöst mord på en nunna. hon undervisade på en skola där en sinnessjuk präst samtidigt sexuellt utnyttjat och våldfört sej på barn, och det misstänks finnas ett samband. sjukt obehagligt och brutalt.
 


Sofia

Gud vad gott!!!

C

Just sett klart "The keepers". Jävlar så arg man är genom hela serien. Men grymt bra är den.

Sanna

Ett tips på dokumentär att titta på (finns på netflix) är "What the health". Den fick mig verkligen att tänka till och tänka om med vad jag stoppar i mig. Se den!

Sofia

Åh, vet precis vad du menar haha. Har en fantastisk indisk restaurang som granne typ.. Det är farligt. :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: