lip fillers

- i samarbete med sthlm skin -
 
för exakt två veckor sedan var jag hos bästa sandra på sthlm skin, som ni numera hittar på sundhetskompaniet (kungsholmsgatan 40, nära rådhusets t-bana), och gjorde fillers i mina läppar. denna gången fyllde jag med ungefär 0,5 ml, eftersom vi börjat bygga upp sidorna av min överläpp i mindre men tätare omgångar. jag är ju ute efter att ge min mun ett bredare intryck, och därför fyller jag nästan bara på just vid sidorna för att få det resultatet jag vill. dessutom sitter materialet som berget i mitten av mina läppar, och där behövs det oftast inte fyllas på mer än en gång om året. och sandra är verkligen den bästa! har ju gått till henne regelbundet i flera år, redan innan jag flyttade till stockholm. och hon vet ju exakt hur jag vill ha det, så skönt att vi förstår varandra. sedan är hon verkligen en sjukt gullig och fin person! så det är alltid roligt att komma på besök 😍
 
för er som är nyfikna på vilket material jag har i mina läppar, så kallas det stylage medium. och jag brukar oftast fylla med 1 ml vid varje besök, med ca 5-6 månaders mellanrum. men nu har vi testat en ny teknik för att bygga upp just sidorna av läpparna, och jag ska tillbaks om ca en månad och fylla på med andra halvan av sprutan.
 
ni kan kika in på sthlmskin.se för att boka tid, eller läsa mer om deras behandlingar och priser!
 
mina läppar just nu!


kim

Hur håller du dig så smal? Vad äter du på en dag? Vore kul att veta : )

Emma

Hej:)
Har du något samarbete som gör att vi läsare får rabatt på fillers? Skulle väldigt görna vela testa då du har väldigt fina läppar:)

Netti Starby

Vad snyggt det blev! :-D

Sofia

Hade vart kul att se dig utan ifyllda läppar, det var så himla längesen så man minns knappt hur du såg ut :)

Emelie 22, blivande fru & mamma till Lilly

Åh vad snyggt! Jag är sugen på att prova fillers, ska kolla upp kliniken du går till för dom verkar vara duktiga :D Här uppe i norr finns ju inte så många kliniker direkt :( /Ångebon 🙈Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: