mälarpaveljongen med storebrorsan

det har blivit mycket häng med familjen de senaste dagarna, så mysigt! först kommer mamma och pappa på besök, och igår efter att dom åkt hem, landade min storebrorsa här i stockholm haha! dom missade varandra precis, men han ska upp till östersund inför storsjöyran så dom ses då istället. så roligt att träffa brorsan igen! senast vi sågs var över ett år sedan tror jag, allt för längesedan.. men det blir ju lätt så när man bor i olika länder.
 
vi har precis suttit på mälarpaveljongen och druckit lite drinkar. sjukt mysigt ställe precis vid vattnet! jag käkade även middag där, "norrländsk röding" med bland annat färskpotatis, romsås och sparris till. den var verkligen himmelskt god! sedan kom J förbi och joinade oss. dock fick vi avbryta mitt i det trevliga, då jag plötsligt blev allergisk mot något och fick massa röda utslag över hela kroppen och det kändes tungt att andas. jag skyndade mej att proppa i mej mediciner som jag alltid har i väskan (kortisontabletter, astmamedicin och allergitabletter). men för säkerhetsskull åkte vi hem så jag kunde ta mer "akut" medicin och vila lite. men nu känns det betydligt bättre och alla utslag har försvunnit. får se om vi drar ut en sväng senare igen!
 
familjebesöken fortsätter förresten hela veckan ut, och i helgen kommer även J's föräldrar hit! så det blir några fler fullspäckade och roliga dagar 😍
 


F

mysigt!! snygg brorsa också 😍

M

Wow vilka bilder!

31 och singel – följ mig i dejtinglivets high and lows!

singeljakten.blogg.se

Sofia

Kul att umgås med familjen :)

Louise

Jaa värsta snyggingen till brorsa 😉

undefined

får man fråga var dina utslag brukar komma?
På halsen?

Svar: denna gång var det värst runt handlederna, på händerna och i armvecken :(
Isabelle strömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: