that kind of day

tänkte på min gamla skolklass tidigare idag, som jag gick grundskolan med för 100 år sedan, och jag bröt nästan ihop. bara av en sån sak. tänker på så många fina minnen, och det enda man vill göra ibland är att spola tillbaka tiden. det är så sorgligt att vissa saker aldrig går att återuppleva, och att man aldrig kommer få vara yngre igen. tänk om man fick chansen att leva om sin barndom, med den mentalitet, erfarenhet och visdom man bär på idag. så mycket mer man skulle värdesätta och uppskatta, och göra annorlunda. och vem fan vill bli gammal? det suger ju att växa upp.
 
just nu ligger jag och kollar på disney's "den lilla sjöjungfrun 2" och känner mej nästan sentimental. ibland gör nostalgi bara ont.


J

Du är bäst ❤️

undefined

Åh, jag känner verkligen likadant. Min sambo blir glad och ler när han tänker tillbaka på fina minnen men jag blir mer ledsen och kan gråta över hur allt förändras och att man aldrig kommer få uppleva vissa saker igen. Som tiden när man bodde hemma med sina syskon, nu har alla vuxit upp och gör sina egna saker, den tiden kommer aldrig igen...

Svar: åh, precis!! :( och jag saknar att t.ex åka på bilsemester med hela familjen... ❤️
Isabelle strömberg

Caroline

Känner igen den känslan. Blir både påverkad/sentimental utav film, spel och musik ifrån min barndom också.
Kan tom bli "ledsen" när jag hör på t.ex. Spice Girls och Aqua, även fast det inte tillhör min musiksmak ananrs! haha

Anonym

Härligt att bli äldre ju

Anonym

Härligt att bli äldre ju slippa bli mobbad och må dåligt. När jag tänker tillbaka på min barndom mår jag bara dåligt. Skönt att den tiden är över

Camilla

Det är just därför du ska se till att njuta av den nuvarande tiden för om 10 år kommer du att se tillbaka på den, tycka att du var ju jätteung och hade dina bästa år framför dig och önska att du kunde få vara så ung igen :-)

Matilda

Åh älskar Disney! Jag vet inte om du har gjort det innan, men skule tycka det vore jätteroligt om du kunde skriva ett inlägg om typ vilka dina favorit Disney filmer är (samt varför), haha det är nästan alltid min "conversation starter"! Personligen älskar jag Atlantis: The lost empire, fantastisk film med amazing soundtrack, sen skulle jag även säga Mulan och Herkules! Men det vore kul om du gjorde en top 5! xoNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: