DAGENS OUTFIT

längesedan man langade en "riktig" dagens outfit? så nu är det dags! så här ser jag ut idag. dock inte riktigt lika fräsch längre efter att jag sprungit runt på stan för att uträtta några ärenden. får jag skriva om hur varmt det är igen? känns som att det är ett jäkla tjat på mej ang vädret och värmen haha. men jag verkar aldrig riktigt vänja mej vid att det faktiskt är sommar. kollade väderappen på mobilen innan jag skulle gå ut, och där stod det 13 plus idag. bullshit säger jag, det måste ju vara minst 20 plusgrader?
 
jag var bland annat på banken för att lösa in en check, och sedan passade jag på att handla lite småsaker så som gurkmeja, bodylotion och lite annat som jag skjutit upp för länge. nu ska jag ta en dusch och tvätta håret, smörja mej med brun utan sol, och sedan blir det bara en lugn kväll med pojkvännen. ha en fin fredag allesammans!


undefined

Jättesnygg outfit! btw, varför kan man inte se bilder när man läser i ditt arkiv? Bilderna slutar visas från 2014 och bakåt, det hade varit kul om det kunde fixas för älskar att läsa dina gamla blogginlägg! Kram<3

undefined

JÄVLAR VAD SNYGG DU ÄR KVINNA!!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: