föralltid <3undefined

❤️

Sabina

Måste bara fråga, vad gör du om dagarna? Med tanke på att du uppdaterar max 2 gånger om dagen och de är knappt. Ibland bara en rubrik med en bild. Tänkte om du har ett "vanligt" jobb vid sidan av? De flesta bloggare uppdaterar 3-5 gånger om dagen. Älskar din blogg och skulle vilja ha fler inlägg..

Lucky

Den här låten är så bra!!!

Sabina

Måste tyvärr hålla med ovanstående Sabina som undrar vad du gör om dagarna... nyligen börjat följa dig men blivit tokbesviken när du knappt uppdaterar. Är ju upp till dig såklart men vi som följare tappar ju intresset. Men du kanske håller på att avveckla bloggandet?

Emma

Vad är det för jävla fråga?? Vad gör ni själva om dagarna när ni inte jobbar? Vilka är ni att bestämma hur ofta Isabelle ska uppdatera?

Sabina

En helt vanlig fråga varför lacka ur?:) Undrade endast för detta ÄR hennes jobb å hon lägger knappt upp ett inlägg om dagen å har typ alltid vart så. Som jag sa så älskar jag hennes blogg och vill mer än gärna se mer. När jag har slutat mitt 9 timmars pass åker jag hem, städar, lagar mat, umgås med sambo och hund. Sen tar jag ca 30 min till att läsa bloggar. Ba undra om hon gör något annat jobb utöver bloggen för att hon knappt jobbar. Du behöver ta dig en happy meal eller något å chilla :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: