i rather fake my tan

heej bloggen! hur är läget? här är det bara fint! jag är nyduschad och har precis smörjt in mej med brun utan sol (haha ironin när det är strålande sol ute, men man väljer att stänga in sej i lägenheten och fuska med brännan istället). och min mamma åkte precis hem till östersund igen. just ja! jag har ju inte ens berättat att hon varit här på besök i två dagar! hon har varit och hälsat på hos min storebror som bor i spanien (marbella), och tog ett stopp hos oss på hemvägen. hon behövde ingen brun utan sol kan jag säga er, avis på brännan!! men hatar att sola haha. och värme 😉 men jag får nog också ta besöka brorsan snart!
 
idag blir det nog en väldigt lugn dag. jag och pojkvännen tänkte bara hänga inomhus, spela lite tv-spel och dricka öl typ. myspys!
 
i brist på relaterade bilder slänger in en random selfie från 2013, tagen bara några dagar efter jag flyttat in i denna lägenheten. helt sjukt att det var hela 4 år sedan!? på den tiden fejkade jag min bränna med melanotan istället haha...


Anonym

Ha det så mysigt😘

Ella

Äntligen någon som också avskyr värmen!

fie laursen

you pretty thaaaang!!! xx

Josefine

Ändå skönt att man kan få vara brun om man inte vill/kan sola!

Carolina

Kan du inte göra en video om melanotan? Hur fick du tag på det? varför slutade du med det? var det dyrt? Vad är det för något? :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: