picknick med steffi

åh vilken mysig dag jag hade igår! träffade min käre gamle vän steffi, som många av er säkert minns att jag umgicks med i stort sett varje dag för ett par år sedan! så himla kul att träffa henne igen och catcha upp. det var ju ett tag sedan nu! vi köpte med oss lite bärs, bubbel och snacks och satte oss på en filt i vitabergsparken och hade picknick. där satt vi i flera timmar och pratade massor och hade det hur trevligt som helst! sedan gick vi till hamburgerhaket lily's burger, (btw visst är det joel kinnaman som äger stället?) och käkade burgare. sjukt smarrigt, och efter det var vi så jäkla mätta så vi traskade hem till steffi. egentligen hade vi tänkt att gå ut och festa efteråt, men vi fastnade hemma och kollade på massa roliga klipp och videos istället haha! lika bra var nog det!
 
MEN!!!!!! (varning för överkänsliga) vet ni vad jag lyckades göra när vi skulle gå hem? JAG KLEV I BAJS!! och inte vilket bajs som helst, människorbajs. finns det något vidigare? jag skulle kissa i några buskar, och medans jag pissade så kände jag hur det började lukta skit. och när jag såg mej omkring upptäckte jag massa högar och papper med bajs. typ någons jävla utomhustoalett? VEM FAN SÄTTER SEJ OCH SKITER I BUSKAR MITT I STAN??? blir så jävla äcklad. så jag köpte en skrubbborste och fick försöka skrubba skorna rena med diverse rengöringsmedel. och jag tror fan inte att luten någonsin kommer att förvinna. blir nog till att skrota skiten. ("skiten", hahahah. nej).
 
❤️


Sofia - bipolär och f.d laestadian

Vad kul att se Steffi igen! Minns att ni umgicks jäääämt förut :D

Sofia

Haha du får nog helt enkelt sluta med att kissa utomhus. Du verkar ha otur med sånt med tanke på incidenten med soptunnan för ett tag sen, hahaha. :)

Svar: HAHAHA gud du har ju rätt, varje gång händer nått 😭😭😂
Isabelle strömberg

Anonym

Åååh va kul att se Steffi igen!! Har saknat henne, hur galet det än låter så jag inte känner henne på nåt sätt. Ändå gått o undrat hur hon mår och vad hon gör osv då hon inte har någon blogg längre :D

Josefine

Jag tror att det är Kinnaman som äger stället, har hört det i alla fall!

Monica

Ni ser utsaztt ha haft jättefin❤️❤️

Anna

Ser jättemysigt ut👍🏻🍓

Sofia

Det är romer som går runt och bajsar överallt.Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: