TGIF

alltså det hääär <3 känner att mycket pengar kommer gå åt till att äta/dricka på utserserveringar i sommar haha. men det är ju så mysigt! och jag kan verkligen rekommendera denna pastan på fridays, creamy buffalo chicken pasta. så sjukt god!! väljer nästan alltid den när jag äter där. och så drack jag en strawberry mojito till. drömmeeen.
 
jag och J kom precis hem efter att ha strosat omkring i stan en sväng. vi hade en hel del saker att göra som vi bestämde att vi skulle bocka av idag, bland annat att kolla på (och eventuellt köpa) en ny elcykel, men som vanligt blev inget av det gjort. J köpte en ny tröja, sen gick vi och käkade, och det var typ allt vi "hann" med haha. och så var det tydligen någon slags mat/öl festival i kungsträdgården? med massa tält där man kunde köpa mat och alkohol. vi gick en "ölsafari" som det hette, där man fick gå runt till olika tält och smaka på olika sorters öl i små glas. smarrigt, men vi blev lite väl mätta efteråt och beslutade oss för att åka hem.
 
J är ledig hela denna vecka, så vi ska se till att hitta på massa skoj under tiden! kanske gå på grönan någon dag också? MÅSTE verkligen testa den nya karusellen, ikros. den verkar helt galen! men jag älskar ju sånt haha 😍


Lorissa Lovebomb

Det ser UNDERBART ut! Jag kommer också lägga mycket på uteserveringar och sådant :D

Sofia

Friday's har fan BÄST mojitos! <3 Testa deras italian stackhouse burger nästa gång haha. Den är galen. :)

Caroline

Nja jag är lite sisådär med pasta men... mojiton så väldigt god ut! :P

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Men åh vad gott det ser uuuut!

Anonym

Snygg keps:). Vart köpte du den?

undefined

Åh vad härligt det ser ut och vilken mysig dag ni hade med en massa gott! :-D

undefined

Härlig ut

undefined

Isabelle! Gör ett inlägg och tipsa om snygga skepparmössor (snälla!), är din ifrån IVYREVEL? Velar mellan den och en annan, men vill ha fler tips och din stil är ju alltid ON POINT :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: