THE MUMMY 3D

hallå där! hur är det med er idag? med mej är det fint! har precis gjort mej redo för att sticka iväg till gröna lund med pojkvännen! ska bli sjukt roligt, älskar ju att åka karuseller! men det blir ju lite synd om J som inte är lika tuff när det kommer till höga höjder osv, och som ni kanske kan gissa kommer jag ju tvinga honom att åka allt med mej 😉 precis som jag fick göra med lillasyrran när jag var mindre, muahahah!!
 
förresten, var ju på bio igår också! gick på förhandsvisningen av filmen the mummy 3D på biograf rigoletto. de hade anordnat med minihamburgare, massa snacks och make up artister från mac på plats som bjöd på en riktig mumiesminkning för den som ville! ångrar nästan att jag inte lät dom sminka mej, men hade liksom redan så mycket smink i ansiktet så det skulle nog inte få plats så mycket mer hehe.
 
filmen var väldigt bra och spännande! jag satt på helspänn genom hela filmen typ haha. och jag gillar verkligen hur dom hade blandat in humor i det läskiga! kan verkligen rekommendera er att se den 😊 filmen har biopremiär idag.
 


Sofia - bipolär och f.d laestadian

Att man väljer att se en skräckis i 3D alltså :O Näver bäver!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: