event @ haymarket

heej på er! jag är lite gladare och piggare idag, det går verkligen upp och ner just nu. men man får ta vara på de bra dagarna helt enkelt 😊 idag vloggar jag, och om ungefär en timme ska jag vara på ett event som jag blev inbjuden till igårkväll av fina josephine qvist, som anordnar ett litet event tillsammans med MTV i samband med släppet av den nya säsongen av realityserien geordie shore. har ni sett det? själv har jag faktiskt aldrig hört talas om serien förrän nu, haha! men det ska tydligen visas ett avsnitt på eventet så det blir ju spännande 😘 lillasyrran kommer hit på besök ikväll också, skoj!!
 
dagens outfit (sorry för dålig kvalité, spegeln var lite skitig):HJÄLP MEJ ATT VÄLJA!

egentligen hade jag tänkt att strunta i bloggen idag... har känt mej rätt nere hela dagen och inte haft någon inspiration eller motivation alls (som det tyvärr ofta varit den senaste tiden). det är massa saker som snurrar i mitt huvud och stressar upp mej, och när jag känner att det blir för mycket så blir jag istället helt apatisk och lägger mej typ och stirrar i soffan utan att kunna ta mej upp. oavsett vad huvudet säger så vill kroppen inte röra sej ur fläcken. känner mej inte riktigt som mej själv just nu, är helt tom på energi och känner mej likgiltig till allt. vill inte filma när jag känner mej så heller... trots att jag egentligen "borde". aja, hoppas det blir bättre snart. ska försöka rycka upp mej till imorgon! och sluta gnälla här i bloggen haha.
 
men nu till något helt annat! jag satt och kikade på lite tillbehör till min nya dator (som jag fortfarande kämpar för att lära mej. försökte bland annat installera både bild- och videoredigeringsprogram på den idag, men det går ju inte??? eller jag fattar inte hur man gör typ? skulle behöva en expert som kan hjälpa mej med detta. finns det någon dataHaxX0r där ute som förstår sej på macdatorer?) och snubblade då över dessa underbara skins! och jag kan verkligen inte välja vilken jag ska ha? tycker marmorskyddet var såå fint, men hologramskyddet är ju också sjukt coolt! så jag tänkte att ni skulle få hjälpa mej att välja 😘
 
så nu till den stora frågan, marmor, eller hologram?hur jag hanterar troll/hatkommentarer

för några dagar sedan fick jag en kommentar som löd:
 
"Hej Isabelle! Jag har nyligen startat en blogg och idag fick jag en riktig hat-kommentar som gjorde mig jätte ledsen. Personen har självklart kommenterat anonymt och jag vill helst bara lägga ner bloggen nu. Jag förstår inte ens vad jag skrivit som gjort att människan behövt skriva så elakt till mig. Kan inte du skriva ett inlägg om hur du har hanterat troll? Får du ofta elaka kommentarer och hur bemöter du det? 
Kram"
 
hejsan! faktiskt så får jag inte så mycket hatkommentarer. det västa folk har att säga om mej verkar vara att jag har för mycket smink typ, haha. och det får jag väl vara glad över, med tanke på att jag tvättar mitt ansikte rent varje kväll. men samtidigt kan det såklart bli rätt påfrestande att dagligen höra folks åsikter om ens utseende. när jag väl får en elak kommentar tar jag inte alls åt mej. jag vet vem jag är, och att jag är bra! och med över 8 bloggår på nacken vore det nästan konstigt om jag fortfarande brydde mej om "haters". man hittar sätt att hantera det på, och blir medveten om vad som egentligen ligger bakom de elaka kommentarerna. jag förstår att du tycker det är jobbigt, man fattar inte vad man gjort för fel. men felet sitter inte hos dej, utan hos personen som kommenterat. det är viktigt att komma ihåg att det elaka folk skriver oftast bara speglar deras egen osäkerhet, och det man ogillar hos någon annan är oftast sånt man saknar hos sej själv.
 
glöm inte att så på dej, du är grym! låt inget fegt troll eller hater trycka ner dej. och nästa gång du får en elak kommentar, tänk på att den stackars saten som skrivit kommentaren antagligen bara är väldigt osäker eller avundsjuk på någonting som du har och som han/hon saknar. jag tycker du ska blogga på som attan och hålla huvudet högt! dessutom brukar man väl säga att haters är ett tecken på framgång 😘 lycka till med bloggen! kramar!
 iSpy

en av favvolåtarna just nu! den ger mej en riktigt feel good-känsla. videon är ju också rätt tung haha..hur få timmar har egentligen mina dygn?

alltså jag fattar verkligen inte vart mina dagar tar vägen? det känns då iallafall inte som att jag har 24 timmar på mina dygn. jag vaknar kl 9, hinner knappt skrolla igenom instagramflödet och så VIPS är kl 3 typ. sedan skulle jag fotografera inför ett samarbete idag, och jag trodde att jag skulle hinna sminka mej, byta om, fota, redigera bilderna och sedan möta upp jossan i stan kl 7 utan problem. men eftersom mina timmar går i racerfart så sitter jag nu här, kl 8 och har precis redigerat klart.
 
blir otroligt stressad av detta, det känns verkligen som att jag förlorar dagar och inte hinner med ett skit. är det så att man uppfattar tiden helt annorlunda när man blir äldre? när jag var yngre kändes det som att vissa dagar varade i evigheter innan dom tog slut. och man brukar ju alltid säga att åren går fortare ju äldre man blir... eller så är det jag som blivit en riktig tidsoptimist haha. jag kanske måste komma igång och starta dagarna tidigare helt enkelt.
 
jag hann iallafall med att beställa hem lite middag i form av sushiiii<3 förresten, ni vet väl att ni kan "hjärta" mina inlägg? på den rosa hjärt-knappen under varje inlägg. t.ex om ni inte orkar kommentera men ändå gillar något jag skriver, en bild i ett inlägg eller vad som helst och vill visa lite uppskattning! det gör mej lite extra glad också :D