dålig dag

jahopp, så var det tydligen vinter igen då... fan. jag och J hade planerat att åka skridskor på en sjö idag eftersom han är ledig från jobbet, men det går ju inte om det är så här mycket snö :( har ingen lust att gå ut över huvud taget...
 
dessutom är jag lite ledsen just nu. beställde hem nya linser efter att jag varit på synundersökning förra veckan. och jag har varit helt förväntansfull och längtat efter linserna för att äntligen kunna se igen. men nu när jag fick hem dom och testade dom så ser jag fortfarande helt suddigt?? mailade smarteyes och frågade vad som kan ha gått snett, eftersom jag beställde i den styrka som jag fått rekommenderad. känns sjukt trist att jag inte kan använda linserna och att jag fortfarande inte ser ett piss. glasögon när det snöar ute känns ju inte heller så kul. jävla skit.
 
kan iallafall glädjas åt att jag åt en smarrig frukost idag, med rostade mackor och o'boy. lite nostalgiskt, känns som en helgmorgon när man var liten. lördag mitt i veckan.
 


Sofia

Men sluta, vad gott med rostade mackor haha. Precis vad jag har gått och tänkt på sen igår.. Och här sitter jag med mitt skitäckliga kaffe. :( Ska rusa hem och käka mackor efter jobbet!

Sofia

Men sluta, vad gott med rostade mackor haha. Precis vad jag har gått och tänkt på sen igår.. Och här sitter jag med mitt skitäckliga kaffe. :( Ska rusa hem och käka mackor efter jobbet!

Bella

Vad mysigt det ser ut!

Bella

Vad mysigt det ser ut!

Tina

Jag hade samma problem med mina linser men min optiker hävdade att det kan ta ett tag för ögonen att vänja sig. Och mycket riktigt så såg jag bra sen efter ett par gångers användande.
Hoppas det löser sig för dig

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Har haft samma problem med linserna. Visade sig att jag har speciell form på ögonen, var någon siffra på ögats axel som nya optiker missade. Var sjukt frustrerande men nu går jag till samma som jag alltid gjort så jag vet att det blir rätt :)

Johanna

När jag skaffade linser så fick jag testa 5 olika sorter för att hitta rätt sort för mina ögon. Jag köpte ett linsabonnemang hos synsam eller om det var synoptik, minns inte. Men där ingick i alla fall test tills man hittade rätt och sedan får man linserna direkt hem i brevlådan. Så det kan mycket möjligt vara så att de linserna du köpte inte passar dig och dina ögon.

Vardagskrönikören

Även de dåliga dagarna är viktiga. Livet är en kontrastverkan. När toppendagen kickar in, skimrar den extra mycket i konstrast mot den här dåliga dagen!
Mvh,
Vardagskrönikören

valentina

hej fina isabelle! jag behöver verkligen din hjälp
Det är studentkryssning om en månad och jag har ingen aning alls om vad jag ska ta på mig så snälla snälla ge mig tips på outfits?! Jag vill att det ska vara sexigt men endå classy, det kan vara kjol, klänning jaa vad som helst;) (inte så jättedyra) tacksam för svar<3

Netti Starby

Vad tråkigt med lincerna och hoppas att det löser sig!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: