GULLIGT_FILTER.GIF

fasen vad jag har ont i ryggen idag... vaknade upp imorse och var helt stel i svanken typ. jag kanske har sovit konstigt? pojkvännen får helt enkelt ta och massera mej när han kommer hem från jobbet ;) (eftersom det antagligen är han som tagit all plats i sängen som vanligt och därav orsakat min stela rygg hehe).
 
jag såg förresten att nyheter24 uppmärksammat mitt inlägg där jag berättar om hur vuxna män smygfotar mej på tunnelbanan (ni hittar mitt inlägg HÄR, och N24's inlägg HÄR). och jag kunde inte låta bli att gå in och läsa kommentarerna, trots att jag visste att jag antagligen skulle stöta på ett och annat troll och mansgris. men jag blir fan ändå chockad över hur vissa människor resonerar. jag får tydligen skylla mej själv (surprise) och borde sluta med allt från att; sära på benen (jag satt helt jävla normalt btw), gå ute lättklädd (jag hade jeans och jacka på mej), sminka mej så mycket, "se ut som en modell" (?), för då får jag helt enkelt SKYLLA MEJ SJÄLV. asså va??? hur kan det alltid vara kvinnans fel när män beter sej som djur? och hur lättklädd jag än skulle vara så är det väl inte fritt fram för alla män att göra vad dom vill med mej? fyfan, stryk borde vissa ha. jag undrar verkligen om dom skulle resonera på samma sätt om deras mamma/syster/dotter blev utsatta. antagligen inte.
 
jag vill dock slå ett slag för att det faktiskt finns bra män där ute också, även om dom verkar vara otroligt sällsynta och få. och det kan kanske vara svårt att tro på just när det kommer till såna här sammanhang, eftersom att de som väljer att kommentera och bete sej illa får ALLA män att framstå som monster som inte kan hantera sin sexlust. men så är det faktiskt inte, och det är bland annat min pojkvän bevis på. utan honom hade jag nog tappat hoppet helt haha... men det är så himla lätt idag att kvinnor slänger ur sej "JAG HATAR MÄN", för att några idioter till män inte kan bete sej. idag får jag försöka påminna mej själv om detta.
 
ps. detta är en GIF-bild. tydligen står den still när man läser bloggen i mobilen... så ni får klicka på bilden om ni vill se den röra på sej haha


Anna

Måste bara säga att du är så bra på att skriva, och har så fint språk/ordförråd. Kram

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Blir så trött att folk lägger såna här saker på tjejen när det är killen allt fel sitter i. Suck!

Annie

Näe fuck people! Är aldrig offrets fel! Mår så fruktansvärt dåligt att se när fel person är den som får ta skit för att den vadå, existerar? Du är grym, fortsätt som du gör! 👊🏼

Anonym

En suck, vad finns det för människor. Det är inte tjejers fel, sluta skuldbelägg!!!!! Kram

S

DU ÄR SÅÅÅÅÅ FIN ISABELLE!!! Det ska du veta!

Vardagskrönikören

"Gränsen mellan godhet och ondska går inte mellan grupper utan genom varje människas hjärta" var det någon klok tänkare som sade.
Mvh,
Vardagskrönikören

Maol

Alltid lättare för dem att skuldbelägga kvinnorna än att ta itu med sina problem själva. Tröttsamt...

Anonym

Heja dig!!

Anonym

Way to go, girl!

Tina

Vilka idioter! Tycker det var bra att du tog upp ämnet då det inte är ett ok beteende att gå och smygfotografera och då särakilt inte om dom tar bilder mellan ben eller bröst. Äckel!
Oavsett hur du väljer att se ut så ska du fasen bli behandlad på ett bra sätt.
Utseende och stil är ingen anledning att vara elak mot någon, aldrig!
Det är personer som dessa som hävdar att ett våldtäksoffer får skylla sig själv för att hon gick iklädd en kjol.
Blir så arg!
Stå på dig Isabelle!

Anonym

Inte alla män men alla kvinnor.

Linn Enberg

Så tråkigt att få sådan reaktion,känns fel oavsett vad tyvärr. Förresten klär du dig jättefint så ta inte åt dig angående klädseln!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: