hard work work

alltså jag börjar tro att jag har en förbannelse som vilar över mej när det gäller datorer. som jag skrev igår var jag tvungen att åka till tourns kontor idag för att redigera film. och själva redigeringen gick superbra, och dom bjöd till och med på vin när jag satt där eftersom alla på kontoret var redo för after work haha! MEN (!!!!!!!) när jag skulle spara videon efter att redigeringen vad klar, så fungerade det inte? programmet frös när videon renderats 51%, och vi testade i säkert 2 timmar men det fungerade ej. så nu vet jag faktiskt inte om jag kommer lyckas få upp videon till söndag.... jäkla skit.
 
men vet ni vad jag gjorde direkt efter jag gått från kontoret? jo, jag mötte upp mamma vid elgiganten på kungsgatan och köpte en sprillans macbook pro 15". den senaste modellen, kände att det är lika bra att investera i en bra dator nu när jag haft så jäkla mycket problem med alla dessa pc datorer den senaste tiden. förhoppningsvis är den redo att hämtas imorgon! sedan väntar minst 2 veckor av massa googlande och youtube tutorials för att fösöka lära mej den, och jag kommer säkert bli tokig på köpet haha. kan verkligen inte med mac, men ändå så värt!!!!
 
ha en trevlig fredag allesammans!
 


21 år och ensamstående till nyfödd

Har samma problem med datorer!😒 Skönt att det löste sig!
Kika gärna in på min blogg där jag skriver om bebismode och livet som 21 år och ensamstående mamma till en nyfödd ❤ Kram

Sofia

Haha, själv är jag uppväxt med mac, och kan inte PC alls. Ställ alla frågor du har i bloggen så får du garanterat supersnabbt svar ;) Du kommer inte att bli besviken över ditt köp! Haf min macbook air i 2 år tre månader nu, den laggar inte nåt :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: