HJÄLP MEJ ATT VÄLJA!

egentligen hade jag tänkt att strunta i bloggen idag... har känt mej rätt nere hela dagen och inte haft någon inspiration eller motivation alls (som det tyvärr ofta varit den senaste tiden). det är massa saker som snurrar i mitt huvud och stressar upp mej, och när jag känner att det blir för mycket så blir jag istället helt apatisk och lägger mej typ och stirrar i soffan utan att kunna ta mej upp. oavsett vad huvudet säger så vill kroppen inte röra sej ur fläcken. känner mej inte riktigt som mej själv just nu, är helt tom på energi och känner mej likgiltig till allt. vill inte filma när jag känner mej så heller... trots att jag egentligen "borde". aja, hoppas det blir bättre snart. ska försöka rycka upp mej till imorgon! och sluta gnälla här i bloggen haha.
 
men nu till något helt annat! jag satt och kikade på lite tillbehör till min nya dator (som jag fortfarande kämpar för att lära mej. försökte bland annat installera både bild- och videoredigeringsprogram på den idag, men det går ju inte??? eller jag fattar inte hur man gör typ? skulle behöva en expert som kan hjälpa mej med detta. finns det någon dataHaxX0r där ute som förstår sej på macdatorer?) och snubblade då över dessa underbara skins! och jag kan verkligen inte välja vilken jag ska ha? tycker marmorskyddet var såå fint, men hologramskyddet är ju också sjukt coolt! så jag tänkte att ni skulle få hjälpa mej att välja 😘
 
så nu till den stora frågan, marmor, eller hologram?


Luna

Marmor!

undefined

den fargerike til høye!!

wille

marmorn var ju helt sprucken, inte så snyggt..

undefined

MARMOR!!!

Sofia

1. Hologramskalet! Marmor känns så otroligt uttjatat vid det här laget haha, eller är det bara jag som totaltröttnade för längesen? Allt ska ju se ut att vara gjort av marmor liksom.. Dessutom känns det spejsade mer du. :)

2. Det du beskriver med brist på energi, motivation osv, att du inte vill/orkar göra någonting låter precis som en mild form av depression - kallas dystymi. En kronisk depression men i "lightversion", så man slipper vissa symtom som självskadebeteende, självhat och sånt.

Jag led av det i ett halvår och har precis tagit mig ur det. Känner igen mig allt för väl i det du skriver. Min mening är självklart inte att sätta någon diagnos på dig eller så för du vet bäst själv hur du mår. Tänkte bara berätta för det är inte alla som känner till den typen av depression! Jag fattade inte själv att jag var deprimerad förrän efter nästan 6 månader för jag visste inte att en depression kunde vara så.

Kanske värt att läsa lite om det i alla fall. Jag mådde bättre och tog mig ur det väldigt fort när jag väl fattade vad det var för något, att jag inte bara hade en dålig period eller något. Hoppas att du hittar tillbaka till ditt energiska och motiverade jag snart i alla fall för det är hemskt att må så där! <3

Svar: haha jaa det kan jag faktiskt hålla med om!

tack så mycket för din kommentar! det kan nog stämma det du skriver. jag har ju gått igenom depressioner tidigare i livet, men kan få "dippar" då och då unfder längre perioder då jag känner som jag gör just nu. med vissa dagar som är bättre än dom andra såklart. hur gjorde du för att må bättre eller "ta dej ur" det? har du något tips? kramar ❤️
Isabelle strömberg

Ingen, en Mac ska vara clean 😅

Ingen, en Mac ska vara clean 😅

Anonym

Hologram naturligtvis 👌🏼👌🏼💜

Anonym

Marmooooor

Carolina

Hologram! :*

undefined

marmor skulle passa dig :)

Cenedra

Hologram såklart! Den var skitsnygg plus att alla har marmor överallt nu förtiden, kör på något eget! :)

Anonym

Marmor!!

Anonym

Marmor!!

Anonym

Marmor är tråkigt. Och typ "ute"

undefined

holoooo

undefined

hologram!

Caroline

Ta en paus ifrån bloggen ifall du känner dig nere. Du kan ju göra en helguppdatering istället sedan senare istället.

Och när det kommer till datorskinsen. Så tycker jag personligen att marmorn är snyggast, men också väldigt tråkig. Då 99% av befolkningen är besatta utav det mönstret.
Så det vore mer roligt och coolt om du körde på Hologramet istället.
Så... ta Halogram! :)

Sofia

Hej igen! Det går inte att svara på ditt svar. :) Men jag har tyvärr inga tips egentligen för att må bättre. Vi är så olika. Det som funkade för mig var dels att förstå att jag var deprimerad och dels att hålla mig sysselsatt. Så länge jag jobbade, skrev, städade eller umgicks med folk så mådde jag okej. Det var när jag tillät mig att bara ligga i sängen och deppa hela dagarna som jag mådde riktigt pissigt.

Men vi fungerar ju olika. Och du har ju din pojkvän, det är väldigt bra! Aldrig bra att känna sig ensam när man är nere. Så himla viktigt att ha någon som stöttar en och hjälper en upp igen. :)

Ida

Gå och prata med någon, det är mitt tips. Kan verka läskigt men sååå jävla skönt bara få spy ut allt man känner. Testa!! Ring vårdcentralen och så kan de skicka en remiss - stöd är superviktigt när man känner sig nere. Professionellt stöd främst men också familj och vänner! Hoppas du mår bättre snart. Att känna sig deppig är sjukt jobbigt.

Emily ♡

Jag tycker den i marmor var finast :D

Anonym

Hologram lätt

Helt klart marmor!!

Helt klart marmor!!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: