hur få timmar har egentligen mina dygn?

alltså jag fattar verkligen inte vart mina dagar tar vägen? det känns då iallafall inte som att jag har 24 timmar på mina dygn. jag vaknar kl 9, hinner knappt skrolla igenom instagramflödet och så VIPS är kl 3 typ. sedan skulle jag fotografera inför ett samarbete idag, och jag trodde att jag skulle hinna sminka mej, byta om, fota, redigera bilderna och sedan möta upp jossan i stan kl 7 utan problem. men eftersom mina timmar går i racerfart så sitter jag nu här, kl 8 och har precis redigerat klart.
 
blir otroligt stressad av detta, det känns verkligen som att jag förlorar dagar och inte hinner med ett skit. är det så att man uppfattar tiden helt annorlunda när man blir äldre? när jag var yngre kändes det som att vissa dagar varade i evigheter innan dom tog slut. och man brukar ju alltid säga att åren går fortare ju äldre man blir... eller så är det jag som blivit en riktig tidsoptimist haha. jag kanske måste komma igång och starta dagarna tidigare helt enkelt.
 
jag hann iallafall med att beställa hem lite middag i form av sushiiii<3 förresten, ni vet väl att ni kan "hjärta" mina inlägg? på den rosa hjärt-knappen under varje inlägg. t.ex om ni inte orkar kommentera men ändå gillar något jag skriver, en bild i ett inlägg eller vad som helst och vill visa lite uppskattning! det gör mej lite extra glad också :D


Monica

Smaskigt😀

Sofia

Åh, jag har en sushiperiod just nu haha. Är sugen på sushi heeela tiden. Har du förresten käkat på Sushirullen någon gång? Om inte så måste du testa! Svingott och mycket smidigare än vanliga sushibitar. :D

Andrea

Jag kom över en hemsida för ett tag sen om just hur mindre tid man har per dygn desto äldre man blir. Alltså, det tar längre tid för en att fylla 20 men när man fyller 30 så känns det som om tiden gick super snabbt. Det ligger lite i det. Kan göra med att man uppfattar tid annorlundare desto äldre man blir eller att man helt enkelt har mer att göra desto äldre man blir. Intressant vilket som.

Avril

Man kan aldrig få för mycket sushi är mitt livsmotto!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: