SÖNDAG

hallå mina kära vänner! hur mår ni idag? jag själv mår sådäääär faktiskt. jag TÅL fan inte vitt vin tror jag... drack massa bål och bubbel hemma hos jossan igår, men när vi gick ut drack jag några glas vin och fasen vad jag har spytt idag (sorry för too much infomation hehe). så blir det VARJE gång jag dricker just vitt vin? konstigt.
 
men vi hade iallafall superskoj igår! så det är helt klart värt att må lite halvkasst idag 😉 tycker förresten inte alls att det känns som att det är helg. kanske för att jimmy jobbar. det kändes extra jobbigt imorse att han skulle iväg, vill ha honom hemma hos mej och mysa hela dagen ju ❤ känner extra behov av kärlek när jag är bakis också haha... idag skulle man haft en liten hund.
 
min prinsessa!


Sofia Reumert

Vin innehåller sjukt mycket äckliga kemikalier så det är inte konstigt att man mår dåligt av det. Vindruvor är liksom det som besprutas hårdast av allt. Prova ekologiskt vin, det ska tydligen vara bättre. :)

Vad fint ni hade gjort med bålen och maten för övrigt! Ser riktigt härligt ut. :)

Anonym

Kan inte du länka vart du köper dina fransar ? <3

Annsoh

jätte fina bilder! :) hoppas du haft en trevlig helg!

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Såg sjukt gott ut det där! Hoppas du mår bättre :)

Isabelle

Nu vet jag inte om du har problem med magen i övrigt men jag har ibs och klarar av att dricka rosébubbel, rosévin och rött vin men det kvittar om jag bara dricker ett glas vin eller tre när det är vitt - jag blir illamående och spyr kvällen/natten/dagen efter. Har du en känslig mage så kan det helt enkelt vara så att den har svårt för vita vinet oavsett om de är söta/torra. :)

Maria

Det kan nog bero på att du blandade massa bål och annat med vinet x) brukar sällan bli en bra fylla av att man blandar

Mia - Ung mamma till Molly 2 år

Jag förstår dig, jag blir så på sprit och vin men öl går bra :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: