synundersökning + nya brillor

hej på er! hur mår ni idag? jag mår bra! 😊 har precis varit på en synundersökning hos smarteyes, för att "uppdatera" mitt synfel. senaste synundersökningen jag gjorde var för ca 3 år sedan, då jag även införskaffade mej mina första glasögon med styrka. men under det senaste året har min syn på vänster öga försämrats rätt rejält och drastiskt, så jag har haft huvudvärk och inte sett helt bra trots att jag burit glasögon eller linser. så idag tog jag tag i det, och jag beställde även ett par nya glasögon! riktigt snygga! dock hade jag lite problem när jag skulle prova ut glajjor i butiken eftersom mina långa lösögonfransar tar i glaset på de flesta haha... men jag hittade iallafall ett par som ni kommer få se när jag hämtat ut dom.
 
förresten, är det någon av er som har tips på sköna linser? jag har precis börjat med detta (sån frihet att kunna se utan glasögon!!), och beställde "focus dailies" men fan vad det skaver!!? tycker det är skitjobbigt, och så blir jag helt torr och rödsprängd i ögonen och mitt liv har fan blivit lite sämre i takt med min syn haha :( och eftersom jag ofta har så mycket smink runt ögonen lyckas jag alltid få in massa skräp i ögat som gör det ännu värre. jäkla problem man kan ha va? haha... men tipsa mej gärna!
 


Kickan

Jag använder ensagskinser : Biotrue one. Får lätt torra ögon, men dessa funkar super på mig. Jag klarar inte av dailes linser överhuvudtaget.

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Kul med nya glasögon! Jag använder Biofinitys linser :)

undefined

Du är så sjukt snygg i allt verkligen!

Anonym

Biofinity är toppen för torra och känsliga ögon :)

Netti Starby

Du passar verkligen i alla glasögon och du borde bli glasögonmodell!

Anonym

Du fick väl linser utprovade hos optiker och inte bara beställer på egey bevåg??

Frida

Jag använder dom man får via linsboxen (jag har månadslinser), använt dom i c.a 5 år och aldrig haft några problem 😊👌

Kat

Köp proclear 1 day endagslinser! Googla "proclear 1 day prisjakt" så får du upp de billigaste sidorna. Köper du direkt via lensway etc då är det myyycket dyrare. Använde också focus dailies till en början men de skavde också otroligt mycket och kändes torra efter bara några timmar. Men proclear känns återfuktade hela dagen. :D

Bina

ACUVUEOASYS
JOHNSON & JOHNSON
Dessa är fuktiga och bra mot känsliga ögon

Bina

ACUVUEOASYS
JOHNSON & JOHNSON
Dessa är fuktiga och bra mot känsliga ögon

Bina

ACUVUEOASYS
JOHNSON & JOHNSON
Dessa är fuktiga och bra mot känsliga ögon

Mia - Ung mamma till Molly 2 år

Denna tråd ska jag följa då sambon undrar samma sak :)

Emelie 22, mamma till Lilly

Air optix day & night använder jag (månadslinser) :) Älskar dom!

Britta

Jag gjorde ögonlaser på Memira för 4 veckor sedan! Ser som en hök nu och slipper både glasögon och linser! Så värt :)

Anonym

Acuvue Moist! Bästa valet av en-dags linser jag gjort!

Louise

Har arbetat i optikerbutik och linser ska du prova fram vilka som fungerar för dig med optikern, man har även olika styrkor på linser och glasögon eftersom linserna sitter närmre ögat än glasögonen. Men om du har gjort en linsundersökning så har du såklart fått rätt styrka på linserna 😊. Men om du har linser som släpper igenom för lite fukt för dina ögon kan du få torra fläckar på ögonen och i värsta fall infektioner, linser kommer även i olika kupighet och storlekar efter ditt ögas mått. Mitt tips är att först ta hjälp av din optiker att prova ut vilken lins som passar ditt öga och sen fortsätta beställa dem på nätet 😊. Kram!

Mira

Hej, jag använder coopervision proclear oneday, och de fungerar helt utmärkt! Hade månadslinser förut och blev riktigt torr i ögonen (och linserna gick sönder på grund av det).

Ett tips om du även blir torr av endagslinser är att det går att använda sig av ögondroppar, jag köper mina på synsam, men de borde finnas överallt.

Hoppas det löser sig!

Anonym

Sluta med så mycket smink så kommer du inte ha en jävla massa problem :)

Svar: hahah oj då. det kan du glömma :)
Isabelle strömberg

Natha

Hej! Jag använder biofinity toric, de är månadslinser och andas riktigt bra. Man kan sova med dem så de e bra ifall man skulle glömma linsburken nån dag.

Ha en bra dag :)
Kram NathaaaNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: