thai cube

godkväll på er. läste kommentarer om att ni önskar fler inlägg här i bloggen, så jag ska göra mitt bästa! just nu sitter jag och mummsar på en thai cube och har finbesök av mamma som stannar över helgen. mysigt! vi kikar på tunnelbanan på TV, och jag vill bara skriva att fasen vad goda dessa små boxar med thaikäk är! perfekt för mej som är ensam hemma på dagarna och hatar att laga mat. så om jag inte vill leva på knäckemackor och fil, då brukar jag värma en sån här i micron i 6 minuter och så är det klart! (ej spons haha).
 
är lite småtjurig och irriterad också. spelade in en video tidigare idag som ska upp på söndag, men TRO PÅ FAN att datorn jävlas igen när jag ska redigera. eller så är det redigeringsprogrammet som inte vill samarbeta. hur som helst funkar det iallafall inte och massa felmeddelanden poppar upp när jag ska importera videofilerna. från ingenstans sådär, igår funkade det ju?? har dessutom suttit i timmar och försökt lösa problemet och testat massa olika saker som folk tipsar om på internätet. utan framgång såklart. så imorgon måste jag troligtvis till tourn-kontoret tidigt på morgonen och låna en dator igen. och direkt efter det ska jag köpa en macbook pro :) nu räcker det.
 
favoriten!


Emma

Jag vet inte, men du kanske har för höga krav på dina inlägg, jag vet hur det är och vill tex inte lägga upp bilder som inte är helt perfekta, haha 😉 Och ibland har man ingen lust bara. Men eftersom din blogg är den enda jag gillar och läser just nu så önskar jag såklart fler inlägg 😘

Svar: jo så är det absolut, är lite av en perfektionist när det kommer till bloggen och bilderna, och har alltid tänkt kvalité framför kvantitet. men tyvärr resulterar ju det i färre inlägg... vill vara helt nöjd med det jag publicerar bara, annars kan jag gå runt och störa mej på det hela dagen haha :( och ibland har man helt enkelt slut på fantasi, inspiration, motivation osv osv som du skrev. men jag ska försöka! vad roligt att höra, glad jag blir! ❤️❤️
Isabelle strömberg

Sofia

Jaaa, fler blogginlägg! Det önskar jag också. :) Nästan varje gång jag går in på bloggen tänker jag att det hade varit så kul om du uppdaterade oftare haha.

Jag gillar hur du tänker och resonerar så hoppas på fler inlägg/videos med dina tankar och åsikter om allt möjligt. :DNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: