VLOGG: nya glasögon
Caroline

Kändes som jag ville kommentera en massa, men i alla fall...

Jag får inte själv värst fylla och spyr inte (spytt max 3 gånger samband med fylla, så är sällan) men i alla fall... jag tycker att när man drucke vin och även en del cidrar, gör mig "knivig" i magen. Och det tror jag beror på SYRAN, som är i dem. Jag brukar själv vilja välja mer friska viner, eller grogga till egna "cidrar".... brukar min mage må lite bättre :)

Sedan så tyckte jag att ditt hår var skitsnyggt. Är själv avundsjuk på din hårfärg.
Och med tanke på avundsjuk, så var det just så jag tänkte med personen som såg dig avundsjuk, när du handlat/hämtat ut paket. För du är snygg både sminkad och osminkad utav det jag sett. Så kan inte förstå att det handlar om något annat än avundsjuka.
Men hoppas att du kan koppla bort det!

Och jag tycker att du ska kolla på Tokio Hotel, inte för jag själv gillar dem. När jag hade kompisar som gillade dem, så lyssnade jag på Green Day istället haha...
Men jag tror det blir trevligt för dig!

Och fan vad jag nästan mådde illa, när du skulle ta ut linserna med det dära verktyget X)
Jag föredrar min korta fula naglar, men borde införskaffa glasögon till kvällarna. Men jag passar inte i det :(
Jag skaffar glasögon när jag får åldersrelaterad synfel istället (då man ser tvärtom så att säga) ;)

Linnea

Anledningen till att den där sugproppen inte fungerar till dina linser är att du troligen har månads/endagslinser. Sugproppen är till för andra "hårdare" linser (halvårs/årslinser) som lättare fäster vid sugroppen. så håll dig till rena fingrar istället :)

Emma

Älskar dina vloggar! Sjukt snygga kläder också, måste nog klicka mig in och köpa haha 😂 Förresten, kan du inte göra ett inlägg där du tipsar om foundations och puder typ? 👌🏻

Jessica

Hej Isabelle! Vilket "nummer" har dina nya brillor? Älskar detaljerna på sidan nämligen. Mvh

Rebecca

Du är skit snygg utan smink! 😘Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: