bakis och nackspärr

bakis och nackspärr, så kan jag beskriva denna morgon haha. kollade på tv shop här om veckan och blev totalt grundlurad att beställa några jäkla "bamboo pillow", som tydligen skulle vara heeeelt magiska och kännas som att sova på moln (enligt dom på tv shop alltså). fick hem kuddarna igår, och har sovit på dom inatt. därav nackspärren. dom var ju stenhårda och dessutom alldeles för breda för vår säng :( ända sedan jag var barn har min mamma alltid sagt att tv shop är skit och "lurendrejeri" haha, ändå kan man inte låta bli tydligen. allting verkar ju såå bra :( men mama is always right.
 
hade förresten supertrevligt igår!! träffade snygga sophie elise (hennes blogg hittar ni HÄR), och vi satt på snaps uteservering och drack bubbel och pratade massa. så himla roligt att träffa henne igen! vi är så lika varandra på många sett, och redan första gången vi sågs var det som om vi redan kände varandra sedan länge.
 


Caroline

Vilken skit med kuddarna då. Trodde de var lite som tempur, som formade sig efter huvudet och nacken jag.

Men så kul att du hade det supertrevligt igår då :)

Sofia Reumert

Jag har bara köpt en enda grej från tv-shop och det var smink från Sheercover haha. Älskade det och använde det i flera år faktiskt. Har bara bra saker att säga om deras smink! :)

Bella

Ni är så himla lika!

http://nouw.com/bellss

undefined

Hvor møttes dere?

Annica

Hahahha jag är precis likadan! När det är "rea" på Ica där de står ta 3 betala för 2 går jag på det vaaarje gång när jag inte ens behöver varorna och de endast ruttnar i kylen... gaaah!!! Har velat ha den där dammsugaren från tv shop sen jag var liten, har den endast inte för att smarta människor i min närhet har stoppat mej varje gång jag slängt mej på luren och ska ringa och beställa 😂😂😂

Mia - Träningstokig ung mamma

Jag har också gått på massvis med saker på tvshop men inte just den kudden men vet andra som köpt den. Dom har varit lika missnöjda.. :PNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: