bubbles

blev väckt imorse av att hela lägenheten vibrerar och att det bullrar HÖGT SOM FAN. tydligen är det idag dom ska fixa med rören i detta huset, och dom håller på att borra eller något... och allt vatten är avstängt fram till kl 4 typ, så jag kan inte ens ta en dusch haha... tur att jag tvättade alla kläder, satte på diskmaskinen, tvättade håret och allt sånt igår då. men jag blir fan livrädd varje gång borrandet (eller vad det nu är dom håller på med) sätter igång, det låter verkligen sjukt högt :(
 
har förresten lyckats blanda ihop dagarna totalt denna veckan. på något sett har mitt huvud varit en dag i förväg (känns som att det ofta är så?), och jag trodde alltså att det var onsdag igår, och torsdag idag. men det är ju IDAG det är onsdag haha. jag ska nämligen till en laserklinik imorgon för att lasra bort ett födelsemärke i ansiktet. lite nervöst faktiskt. men jag tänkte berätta mer om det senare! var dock helt säker på att det var idag kl 3 som jag skulle vara där, när det är imorgon kl 7 på kvällen?? haha jag börjar bli snurrig.


Sofia

Älskar det filtret! Och I know the feeling med borrandet.. Har haft massa renoveringar i huset där jag bor (först avloppen i typ en hel månad och sen taket) så här har man typ blivit väckt av störande ljud varenda dag sen i vintras haha. :( En dag vaknade jag av att de borrade i fasaden precis bakom mitt huvud haha!

MILINA

Lycka till på kliniken!

Anna

Så vacker du är!

Erika

Det är mitt favvofilter :)

Käft-Gungärd

Hej! Har du läst denna eminenta blogg från dina hemtrakter? :D

http://minakulor.blogg.seNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: