chillhelg deluxe

hoppas ni alla har haft en mysig helg, det har iallafall vi här hemma! jag och J har verkligen tagit det superlugnt och bara myst hela helgen. hade världens mysigaste dag igår, då vi låg kvar i sängen ända till kl 1 och lyssnade på massa P3 dokumentärer och halvsov till och från. sedan förflyttade vi oss med täcket till soffan och kollade på film, spelade tv-spel och tog minst tre powernaps under dagen haha... har varit ovanligt trött denna helgen, men jag antar att kroppen helt enkelt behövt vila upp sej ordentligt. nu känner jag mej pigg, utvilad och redo för kommande vecka!
 
idag blir det nog också väldigt lugnt. vi tänkte iallafall ta och laga någon god middag tillsammans senare!
 


Sofia - bipolär och f.d laestadian

Man behöver verkligen såna slödagar ibland :)

wille

det e nog så här 3 stripes ska se ut

Anonym

Har du ögonfransar från ebay? :) De är så otroligt fina och vill beställa samma.

undefined

Ja, för du lever ju ett så sjukt stressigt liv. Blogga, springa på event och hämta ut paket måste ta sjukt hårt på dig. Kom igen. Du lever verkligen fjortis liv. Varför inte skaffa lite ambitioner till att bli vuxen och komma någon vart i livet? Klaga sedan på att du är trött när du jobbar heltid och har små barn. Då kan man snacka om att känna sig slutkörd. Bloggare är bara spoliled brats som inte gör annat än glider runt, tar selfies och lever på goodiebags.

Svar: hahah okej du verkar veta såå mycket om denna branch. sociala medier är mina ambitioner :) och när har jag sagt att jag levet stressigt? har ett fett soft liv ;) kanske dags för dej att byta jobb så du slipper vara så sjukt bitter och missunsam?
Isabelle strömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: