en räddare i nöden för dina fötter!

- i samarbete med BaraBallerina -
 
nu tänkte jag tipsa er, mina kära läsare, om en supersmart grej och en riktig räddare i nöden! detta är något som alla tjejer borde bära med sej i handväskan om ni t.ex ska ut och dansa i höga klackar. för alla har vi ju råkat ut för hemska skavsår eller bara riktigt ont i fötterna av obekväma skor, och då är detta helt perfekt! låt mej presentera ihopvikbara ballerinaskor från BaraBallerina! jättesöta skor, som man kan vika ihop och enkelt bära med sej överallt utan att de tar någon plats alls. perfekt nu i sommar också!
 
det har hänt flera gånger när jag varit ute i höga klackar att jag tagit av mej skorna och gått barfota i stan eftersom jag haft så fruktansvärt ont i fötterna. såna kvällar hade ju dessa ballerinaskor räddat livet på en! dessutom får man med en liten söt väska till skorna, som man kan vika ut och bära sina andra skor i efter man bytt om. hur smart som helst!
 
från och med nu kommer jag ALLTID bära med mej dessa ballerinaskor i min handväska. jag går ju alltid runt i mina kängor med hög klack (favvoskorna), men efter en hel dags traskande i stan så brukar fötterna göra ganska ont. då kan det ju vara skönt att åka hem i ett par bekvämare skor 😊
 
ni hittar till BaraBallerina's hemsida och skorna HÄR. rabattkoden "ISABELLEMAJ" gäller hela maj månad ut, och ger er två par skor för endast 499 kr. passa på nu!
 


Sofia - bipolär och f.d laestadian

Men gud vad smart!! :)

Sofia

Riktigt smart! Har kikat på liknande många gånger, men jag använder aldrig högklackat i princip. :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: