från min insta/snapstory....

just nu känner jag typ att mitt liv ligger på "hold". just för att jag inte kan sminka eller fixa mej över huvud taget i väntan på att både mina ögonbryn och bortlasrade födelsemärken i ansiktet ska läka. som sagt. och jag har tackat nej till flera roliga event den här veckan just pga det, och jag känner mej blek, ful och ofräsch... och så ska jag få min mens på det nu också. usch, vill bara att detta ska vara över så jag kan skrubba hela ansiktet och kroppen, bada i brun utan sol och lägga en tjock lermask av smink över ansiktet igen. så jag känner mej som mej själv :) mycket sitter väl i huvudet just nu, då jag egentligen inte har några problem alls med att visa mej osminkad. trots att jag föredrar att vara sminkad... sen är jag så jävla sugen på att göra massa youtubevideor också! det kommer komma en hel del när facet fått läka klart. men dokumenterar ju som sagt även detta, så ni får följa mitt "face in progress" haha.
 
men det känns väldigt upp och ned just nu i och med att självförtroendet inte är på topp, och att jag känner mej begränsad. men imorgon ska jag iallafall träffa jossan, sjukt längesedan jag träffade henne så vi har MASSOR att prata om, och det kommer nog få mej på bättre humör!
 
och vilken tur att det finns snapchat-filter. lite småläskiga sådana måste jag erkänna haha, okej den lurviga grisen (? första bilden) är ju söt, men mus-öronen... ser ju nästan äkta ut! och dom liknar typ shrek-öron på något vis haha... @iiisabelleee på snap, och @isabellestromberg på insta för den som vill följa!


Jonna

Men gud du är ju skitsöt! Både med eller utan smink, solbrun eller likblek. Tvivla inte på dig själv <3

Sara

Har aldrig lagt märke till några födelsemärken i ditt ansikte. Är det för att du sminkat över dem här i bloggen? Du har ju visat dig osminkad på bilder och i videos, har du dolt dem med smink då? Puss på dig :)

Svar: den senaste tiden har jag alltid varit noga med att sminka över dom (eftersom jag ogillat dom och inte tyckt att dom passar i mitt ansikte) och så var dom rätt små och ljusa också och syntes kanske därför inte så mycket. men om man kollar selfies för ca 2-3 år sedan så kan man se dom på vissa bilder :) puss och kram!
Isabelle strömberg

Emma

Åh asså du om du inte tyckte om de märkena, nu när de är borta så kommer det säkert kännas bättre. Och läkningsprocessen är säkert jobbig men allt komme bli superbra till slut. Kämpa på bara. Jag ska också ta bort mina jag har på ansiktet. I know how u feel, men vi klarar detta, girl power. 💕

Svar: ❤️❤️❤️
Isabelle strömberg

Anonym

Usch ja fick skära bort mina hos läkaren :( har 13 ärr på magen :(Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: