my addiction

hej på er! någon mer än jag som redan är less på värmen haha?? eller törs man säga så? jag är ju egentligen inte så mycket för stekande sol, värme, svett och kavav luft. gillar ju sommar så vill inte klaga, men det mesta som följer med sommaren (INSEKTER och pollenallergi t.ex) gör att jag helt enkelt inte kan låta bli haha 😘 fläkten står på full fräs här hemma, och det fick den även göra i sovrummet hela natten. visst har det blivit lite "svalare" ute nu (18 plus typ), men morgonen innan vaknade jag och J helt blöta av svett eftersom vi lämnat ett fönster öppet, och det var runt 30 plusgrader ute. men fan, jag älskar ändå sommaren! att det är ljust så länge, D-vitamin, solbränna, att man faktiskt vill vara utomhus, snygga outfits och att man kan hitta på så mycket skoj. det känns bara som att man allmänt mår lite bättre under sommartid.
 
annars då? jag kollade precis på jockes musikvideo till låten "my addiction", och tårarna var inte långt borta. den kändes så personlig, och känslan var otroligt bra förmedlad. jag kan relatera till en hel del i videon, jag har ju själv varit där... och extra jobbigt kändes det att se den eftersom jag under det senaste året förlorat flera vänner i drogmissbruk. tyvärr revs en del gamla minnen och sår upp, men en stor tumme upp till joakim! ni hittar videon HÄR.
 
jag tror det är väldigt nyttigt och lärorikt att se livet ur olika perspektiv och att ta del av andra personers livserfarehnheter, trots att det kanske känns tungt.
 
jag och mina babes från helgen. haha jag ser ut som en jätte?


undefined

<3

Emma

Jag AVSKYR värmen! Som du skrev; man ska inte klaga men jag tål inte hettan, längtar till hösten 😊😊

Sofia

Nu får vi inte klaga på värmen när den äntligen är här haha!

Sophie

Beklagar verkligen. Du är så himla fin och stark Isabelle ❤ Kram

Linnea va

Fyfan vad jag grät utav videon jag också :'(
Min styvpappa åt en massa antidepressiva som slog runt och han hängde sig för ett halvår sen 😭 </3 Gör ont i hela kroppen att se den här videon och se framför mig hur han måste ha känt i just den stunden

Svar: gud jag beklagar verkligen sorgen fina du. massa styrkekramar! ❤❤❤
Isabelle strömberg

Sofia

Jag som aaaldrig gråter fällde några tårar och kunde knappt andas när jag såg videon. Har också människor som betyder mycket för mig som varit i den där skiten och som fortfarande är det. Det gjorde fan fysiskt ont att kolla på den.

Erika

Hellre värme än kyla :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: