ögonbrynstatuering update

- i samarbete med stockholms beautycenter -
 
heej på er! hoppas ni mår bra, det gör iallafall jag! lite småtrött bara... men jag tänkte visa er hur mina ögonbryn ser ut just nu! dom är i stort sett helt färdigläkta efter mitt återbesök för två veckor sedan, och dom har även fått sin slutgiltiga färg. och jag är supernöjd! att tatuera mina ögonbryn är något av de bästa besluten jag någonsin tagit i mitt liv typ haha, eftersom jag inte hade några egna innan (mer än några ljusblonda små fjun, precis som på resten av min kropp haha). det är så otroligt skönt att få vakna upp varje morgon och ha ögonbryn som är on fleek! det gör så otroligt mycket för ansiktet och underlättar verkligen när man ska sminka sej.
 
jag tatuerar mina ögonbryn hos stockholms beautycenter, och har gått till dom regelbuntet i flera år! dom är verkligen superduktiga där. ni hittar dom på drottninggatan 85 här i stockholm, och ni kan besöka deras hemsida beautycenter.se för att boka tid eller kolla in deras övriga behandlingar! hon som tatuerade mej heter lotten.
 
tänk på att jag dessutom haft gamla tatueringar med en lite annorlunda form under de "nya". och ändå blev det så här bra!


Sofy

Vad fint det blev! Är också sugen på att göra 😍

Anonym

Det ser skitsnyggt ut!😍 Men jag undrar hur ser det ut i profil? Ser det Lixom platt ut? När man har sina egna ögonbryn så ser man ju Lixom håren, hur blir de med tatuering? Rakar du bort dina egna hår som kommer upp?

Svar: tack!! ja själva tatueringen är ju platt i profil (som när man målat med ögonbrynspenna liksom), därför tycker jag att det ser ännu bättre/naturligare ut ju mer egna hårstrån man har på brynet. jag rakar absolut inte bort mina egna strån, utan färgar dom bara mörka så dom matchar tatueringen 😘
Isabelle strömberg

Susanna

Ser riktigt fint ut :)

Caroline

Så fint det blev. :) Jag har också funderat på att tatuera brynen, man skulle spara tid och det måste va härligt att bara kliva upp på morgon
och så sitter brynen alltid där de ska.

Emma

Så snyggt det blev! 😍 Har bokat tid och ska göra mina för första gången 19 juni 👌🏻Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: