oh beautiful day!

åh vilket underbart väder vi har här i stockholm!! jag som tyckte det var varmt igår med 20 plusgrader, och dag är det liksom 26 plusgrader! som en riktig sommardag! vågar man lita på att sommaren är här på riktigt nu, och att vi slipper mer snö? för när det kommer till svensk sommar så är ju 4 årstider på en vecka standard haha.
 
hade en himla mysig eftermiddag igår. jag och J drog ut en sväng efter han slutat jobba, och vi promenerade till hammarby sjöstad och gick till någon skatepark där. J skejtade och jag satt och solade och drack bärs hehe! hur skönt som helst att bara kunna sitta ute. gud vad jag har saknat det under vintern, att bara kunna "hänga" utomhus. dock skulle vi verkligen behöva två nya cyklar, eftersom båda våra blev stulna i höstas :( är det någon som säljer en snygg damcykel (med pakethållare och korg typ) till ett bra pris så hojta!
 
kunde tyvärr inte ta fler bilder eftersom min kamera är fucked up och har slutat fungera... beställde en ny idag btw! men ni kan kolla in min instastory för mer, @isabellestromberg
Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: