rehab

heej på er! hur mår ni? jag själv mår fint! känner mej dock lite "ful" och risig, med tanke på att i stort sett hela mitt ansikte är under läkning just nu haha. först nyfyllda läppar med blåmärken, nytatuerade ögonbryn (vet inte om jag skrivit något om det här i bloggen? var på återbesök i lördags), och igår tog jag bort några födelsemärken i ansiktet och på halsen. så jag kommer inte kunna sminka mej eller smörja mej med brun utan sol på evigheter = döden. haha. dokumenterar hela födelsemärks-borttagnings-processen genom en vlogg. filmade hur jag såg ut innan, och lite nu när det är "nylasrat" och sen tänkte jag visa resultatet efter, när allt läkt. spännande!!
 
så nu vill jag inte visa min fula nuna på ett tag. haha skoja! men får gå blek och osminkad ett tag helt enkelt. vill ju inte riskera att få några fula ärr om det inte får läka ifred. så idag blir det tv spel och chill hela dagen!
 


Lorissa Lovebomb

Jag kan inte tro att du någonsin skulle kunna vara ful!

erika

Alltså fy fan vad jag skrattade åt Skansen-videon med dockorna. När ni såg de där dockorna vid bordet tänkte jag också på en gång "Nä, om en av de rör sig nu i bakgrunden....", haha. Du verkar så genuint snäll och härlig, det är skitkul att se. Älskar när din pojkvän och syster är med i dina videos också, ni är roliga allihop.

Sofia Reumert

Hur kommer det sig att du tog bort märkena? Tog själv bort ett på bröstet och ett på skulderbladet för ett par år sen för att de var obekväma. Har fortfarande ärr faktiskt, men det stör mig inte. Mindre kul att få ärr i ansiktet dock. Hoppas dina läker fint! :)

Svar: kommer berätta om det i vloggen också! 😘 det ska inte bli några synliga ärr enligt kirurgen/han som utförde lasern. tackar! kram
Isabelle strömberg

wille

snygga ben ;)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: