smider planer

idag är jag och soffan bästa kompisar. vaknade kl 05 imorse och mådde jävligt illa och kunde ej somna om, så jag la mej i soffan och kollade på tv, och här ligger jag fortfarande kvar och har inga planer på att lämna. skulle dock behöva hämta ut paket, få i mej något att äta osv. men mår fortfarande sjukt illa så det blir nog svårt tyvärr! HATAR fan att må illa. finns typ inget värre. ligger seriöst hellre här med två brutna ben än att MÅ ILLA!! finns ju inget man kan göra åt saken heller (förutom att kanske inte dricka så mycket kvällen innan i förebyggande syfte, men shit happens liksom) och rör man sej en millimeter så spyr man typ. orkar ej mer! men mat är ju oftast nyckeln till att må bättre, så ska nog försöka äta ändå.
 
träffade ju jossan igår, och vi hade det supermysigt hemma hos henne och satt ute på balkongen och drack bubbel i solen. sedan dansade vi loss till massa 90-talslåtar haha ❤ planerade lite roliga saker inför framtiden också! eller ett framtida projekt rättare sagt 😉 hoppas på att kunna dra igång det inom en snar framtid, så ni också får veta vad vi har i kikarN! kommer nog bli sjukt roligt!!
 
PS. hade en sån jäkla konstig dröm inatt kom jag på nu också hahah... drömde typ att jag hade världens buskar med mörkt hår under armarna för jag inte hade rakat mej på ett tag, och så visade jag min pojkvän och skulle fota till bloggen för jag tyckte det var så sjukt hahah (har ju inget hår under armarna i vanliga fall, mer än något enstaka blont "fjun" om jag inte rakar haha. en av fördelarna med att vara näst intill albino). skumt!
 


Jonna

Gud vad spännande :D och hoppas du mår lite bättre nu <3 Kram!

Anonym

Hej Isabelle!
Har bara en fråga som inte har med ditt inlägg att göra men kör ändå☺️ Vart är det bäst att beställa lösögonfransar ifrån tycker du? Allt jag får hem e så plastiga och way för korta. Tips? Kram på ditt faboulousa du😘

Svar: heej! det beror på vilka fransar du vill ha? jag själv gillar mink-fransar bäst, men jag vet att väldigt många är emot äkta hår. jag brukar söka på "mink lashes" på ebay bara så kommer det upp massor! lycka till! kramar ❤️
Isabelle strömberg

Anonym

Jag tycker att fransar från Ardell är jättebra, de har olika längder också. Inga djur har lidit heller :)

Svar: nej jag tycker inte alls dom är fina, tunna och plastiga :/ men smaken är ju som baken!
Isabelle strömberg

F

ska ni starta en podcast? 😁

Svar: njaa du får vänta och se heheh 😈😘
Isabelle strömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: