light it up

pyntade balkongen med ljusslingor här om kvällen, och visst blev det mysigt? under den mörkare tiden på året brukar jag alltid ha en ljusslinga tänd på "ballen" för att höja mysfaktorn till max. viktigare var det ju förr på min tid som rökare, då jag spenderade en del tid ute på balkongen och ville gärna att den skulle kännas hemtrevlig. men sedan jag slutade röka (måste ha varit för snart 2 år sedan nu? grattis till mej!) så har jag ju inte riktigt haft någon anledning att hänga där och den har blivit lite bortglömd tyvärr... synd! det är ju himla mysigt att sitta där ibland, så jag får väl hitta en ny anledning att gå ut och ta en nypa luft då och då. kanske bara sitta och dricka en kopp kaffe och filosofera lite? det har varit många fina stunder som spenderats på denna balkong genom åren - med en vän, en delad cigg och ett samtal som räckte hela natten.
 TO KILL THE PAIN, YOU SILLY RABBIT, DIG A HOLE UNDER THE SUN TO HIDE FROM THE STATIC.
lunch-dejt

hej på er! jag kom precis hem efter en spontan lunchdejt med snygga sophie elise som är på besök i sverige. alltid lika roligt att träffa henne och prata om allt mellan himmel och jord, och att få dela tankar och funderingar. vi är ju väldigt lika hon och jag, både till utseendet haha, och så har vi vuxit upp parallellt med varandra uppe i norr och varit med om liknande saker i livet ungefär samtidigt, fast på olika håll. hon i norge och jag i sverige. vi har gjort ungefär samma resa karriärsmässigt (bloggen t.ex), och vi har samma värderingar och syn på saker och ting här i livet. vi kommer väldigt bra överens och förstår varandra helt enkelt! ❤️ så det var väldigt skoj att få träffa henne igen, även om jag gärna skulle ses oftare! men det är ju såklart inte alltid det lättaste när man bor i olika länder.
 
vi käkade på vapiano, där jag tog en ceacarsallad med dubbel kyckling (som vanligt haha). och efter lunchen gick jag förbi tourns kontor en sväng på hemvägen för att uträtta ett litet ärende, och nu ska jag städa här hemma och gå ner med några saker i källaren. när är det dags att plocka fram julpyntet förresten??
 MAKEUP TUTORIAL | MERMAID GLITTER EYES

 nya bordet!

oavsett om ni sett min senaste vlogg eller ej, så kommer här en lite bättre bild på vårt nya (skriv)bord! jag känner mej faktiskt mer och mer nöjd med det. så himla skönt med större bordsyta och bättre förvaring (och ett riktigt sminkbord!!), och eftersom bordet går in i hörnet så tar det dessutom mindre plats i lägenheten, trots att det nya bordet egentligen är större än det gamla. och jag tycker faktiskt att helheten/harmonin i hela rummet blev mycket bättre nu!