fylligare läppar

- i samarbete med sthlmskin.se -
 
i onsdags var jag hos bästa sandra på sthlmskin för att fylla på mina läppar! resultatet blev som vanligt superfint, och samtidigt är det alltid lika trevligt och mysigt att få träffa sandra och prata om allt mellan himmel och jord. hon är verkligen så himla gullig, och GRYM på det hon gör! så om någon av er är sugna på att göra fillers så kan jag verkligen rekommendera er att gå till just henne. även om det är allra första gången som du ska göra fillers så kan du känna dej trygg med att gå till henne. hon vet verkligen vad hon gör, och bland annat min bästa vän gjorde sina läppar för första gången hos sandra, och resultatet blev helt magiskt! hon håller till på sundhetskompaniet (kungsholmsgatan 40, nära rådhusets t-bana) och ni kan boka tid eller läsa mer på www.sthlmskin.se.
 
materialet jag har i mina läppar heter stylage medium, som jag är supernöjd med och har kört på regelbundet nu i 4-5 år. och jag brukar fylla på med 1 ml (en hel spruta) varje gång med ungefär 4 månaders mellanrum.
 
OBS: läpparna är fortfarande lite svullna!


Hanna

Dina läppar är ju goals 😍❤️

My

Ironiskt att det heter Sundhetskompaniet. Tycker knappast fillers bidrar till sunt tänkande, sund kroppsuppfattning eller sunt leverne på något vis.

Svar: vad intressant :)
Isabelle strömberg

Anonym

Såg precis din sminkvideo på Youtube och fan vad snygg sminkning! Jag har dock en önskan, blanda dina sponsrade videos med någon typ av storytime, eller berätta mer om problem du gått igenom, hur du hade det under dina drogperioder till exempel! Du är grym, men släpp in oss mer :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: