lunch-dejt

hej på er! jag kom precis hem efter en spontan lunchdejt med snygga sophie elise som är på besök i sverige. alltid lika roligt att träffa henne och prata om allt mellan himmel och jord, och att få dela tankar och funderingar. vi är ju väldigt lika hon och jag, både till utseendet haha, och så har vi vuxit upp parallellt med varandra uppe i norr och varit med om liknande saker i livet ungefär samtidigt, fast på olika håll. hon i norge och jag i sverige. vi har gjort ungefär samma resa karriärsmässigt (bloggen t.ex), och vi har samma värderingar och syn på saker och ting här i livet. vi kommer väldigt bra överens och förstår varandra helt enkelt! ❤️ så det var väldigt skoj att få träffa henne igen, även om jag gärna skulle ses oftare! men det är ju såklart inte alltid det lättaste när man bor i olika länder.
 
vi käkade på vapiano, där jag tog en ceacarsallad med dubbel kyckling (som vanligt haha). och efter lunchen gick jag förbi tourns kontor en sväng på hemvägen för att uträtta ett litet ärende, och nu ska jag städa här hemma och gå ner med några saker i källaren. när är det dags att plocka fram julpyntet förresten??
 


Tina

Första advent på söndag så här sätts en del som adventstakar och gardiner upp i slutet av veckan.
Julgranen sätter jag nog upp i mitten av december likaså tomtar :) vad som är rätt att göra vet jag ej. Men de flesta börjar pynta strax innan advent

Sofia

Julpynt första advent eller första december brukar jag köra :D

Anonym

Sophie Elise ser faktiskt väldigt likt dig, haha 😃 men kanske lite naturligare om du hänger med??

Menar inget oschysst, men kanske lite mindre smink.. Ditt smink är ju verkligen "onspot" 😚😍 älslar det..

Du har väl gjort några tutorials väll??

//Kram

Elsa

Fast nu har ju Sophie Elise 'fixat' mycket mer med sitt utseende än Isabelle väl? Så hon är ju egentligen mindre naturlig haha :'D Tänkte på kommentaren ovanför..

sar

Dags för ny header?

Svar: kanske det! :)
Isabelle strömberg

undefined

Bor i Oslo, så jag ser sophie elise ibland. Ni är faktiskt lika! Lika söta, smarta och fina. Stor klem <3Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: