en höstdag för exakt 2 år sedan

här är några fina bilder från en höstdag för exakt 2 år sedan. J's lillebrorsa var på besök och vi var ute och promenerade bland de vackra färgglada träden. så här skrev jag i inlägget, den 28 oktober 2015 :
 
"har varit ute i den fina hösten och promenerat lite, och fotat några bilder som jag tänkte lägga upp! jag älskar hösten. inte bara för jag äntligen slipper alla äckliga insekter och pollenallergin. det är bara så jäkla mysigt på hösten! kvällarna blir riktigt mörka och kyliga, vilket är en perfekt anledning till att fylla lägenheten med tända ljus och sätta sej med en kopp varm choklad i handen, alla vackra färger på löven, de snygga och bekväma kläderna man äntligen kan dra på sej osv osv. finns många anledningar till varför jag gillar denna årstiden! så jag, J och J gav oss ut, köpte lite mat och öl, och gick sedan en sväng tills vi hittade en mysig liten bänk i en park där vi satte oss och käkade :)"


Elsa

älskar tillbakablickar! så vackra färger

Caroline

Fina bilder!
Och är avundsjuk på att du gillar hösten faktiskt, för jag hatar kylan istället! Haha

Och vilka fina bilder det var på dig, och din sminkning ifrån Halloweensminking på de förgående bilderna :)

Vardagskrönikören

Hallå där bloggare och icke-bloggare! Nu söker Vardagskrönikören nya gästskribenter. Gillar du att skriva och är bra på att reflektera över vardagen, då är du perfekt för Vardagskrönikören. Låter det kul? Lämna i sådana fall en kommentar på hemsidan eller på Vardagskrönikörens Facebook-sida (samma namn), så kontaktar jag dig.

Om du vill ha inspiration kan du gå in och läsa veckans senaste gästkrönika ”Inget ljus utan mörker”, så får du en bild av hur en vardagskrönika kan se ut.

Ha det,
Vardagskrönikören!

Anonym

Varje gång du postar bild när du gör något med din pojkvän eller hans familj så är det alkohol med på någon av bilderna. Känner som ni inte kan ha en trevlig eller rolig stund om det inte är alkohol med i bilden. Hur är er relation till alkohol?

Svar: vad är det för fel på att dricka t.ex en öl till maten? för mer än så är det sällan, om jag inte går ut och festar ordentligt (vilket sker typ 1-2 gånger i månaden). min (vår?) relation till alkohol är väldigt normal. jag tycker att du ska fokusera på dej själv och ditt eget liv istället för att sitta och döma mej (och tydligen även min pojkvän och hans familj?) efter vad du ser på en bild i min blogg som representerar ca 1% av mitt liv. men nu har du ditt svar och behöver inte oroa dej mer! peace
Isabelle strömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: