light is easy to love, show me your darkness

hej hej hallå bloggen! idag sitter jag och redigerar film för fulla muggar, och har även fotat en del. resultatet av fotograferingen ser ni här ovan. och förhoppningsvis kommer videon upp på min youtubekanal imorgon, och då får ni även veta vart detta dödligt snygga röda mjukis-set kommer ifrån! ;)
 
för övrigt är jag ensam hemma, och kommer vara det i ett par dagar till. ni minns kanske att jag skrev ett inlägg för någon vecka sedan där jag berättade att jag känner att jag förlorat min självständiga sida sedan jag gick in i en samborelation? att jag nästan blivit beroende av min partner, att jag knappt klarar av att sova en enda natt ensam längre och att jag inte vill hitta på saker på egen hand (inlägget hittar ni HÄR). detta har jag bestämt mej för att träna på, så J åkte iväg igår morse för att hälsa på sin brorsa i gbg i några dagar. och jag är hemma och jobbar lite. första natten är iallfall avklarad, och jag somnade inte förrän runt kl 04 och har drömt massa mardrömmar och sovit oroligt. men hur jobbigt det än känns just nu så vet jag att det är nyttigt för mej och vår relation i längden. och att vara ensam på dagarna tycker jag faktiskt är rätt skönt haha (är ju van att J ändå oftast är på jobbet då), men det blir som sagt jobbigare och jobbigare ju senare det blir på dagen och kvällarna/nätterna är värst... men jag vill bevisa för mej själv att jag klarar det!


undefined

WOW!!!!! <3

Ajli Müller

men kuk vad snygg du är! Och jag tycker det är så najs av dig att öva på det där med nätterna och egentid! Tror det är viktigt!

F

men snyggast är du!!!!

Sofia

Strongt ändå att ta tag i det, är säker på att du kommer tjäna på det i längden! :) Kram

Josefine

Wow, så snyggt set!

C

Härligt att du liksom tar tag i det som känns obehagligt!

undefined

Du och dressen var snygg men posén var inget vidare tyvärr....

Svar: nääää va? jag tycker jag fick till det där med posen, om jag får säga det själv hehe! men smaken är ju som baken ;)
Isabelle strömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: