lördag mitt i veckan

heej på er! hoppas ni mår bra! jag mår helt okej, men känner mej lite småbakis och är sjukt trött. tog en powernap tillsammans med pojkvännen lite tidigare för att samla krafter, samtidigt som vi lyssnade på creepypodden. riktigt mysigt! men nu har jag druckit en kopp kaffe och hoppas att det hjälper lite mot tröttheten.
 
hade en så sjukt rolig dag/kväll igår med min älskade bästa vän jossan! dagen började med att jag hade ett möte på förmiddagen, och efter det möttes jag och jossan i medis, käkade sushi och promenerade sedan runt och bara pratade massa. och när det började närma sej sen eftermiddag/kväll drog vi hem till mej där vi poppade en bubbelflaska, pumpade hög musik och bara dansade loss och sjöng med. så jävla härligt! det blev som en liten hemmafest för bara oss två haha! och efter ett par timmar bestämde vi oss för att dra ut, men inga klubbar i stockholm verkar ha öppet en tisdag? eftersom jossan var ledig från jobbet så körde vi "lördag mitt i veckan" istället, men det var sjukt svårt att hitta några ställen som hade öppet, i stockholm liksom..? men vi drog tillslut till soap bar, där vi satt en stund. sedan pratade jag med en gammal saknad vän, som också skulle ut! så vi möttes upp på east och det var så himla kul att ses igen! och jag hade verkligen en sjukt rolig kväll! dock blev det väldigt sent, och jag kom nog inte hem förrän kl 04-05. så det förklarar ju baksmällan och tröttheten haha. men "man mår som man förtjänar" som man brukar säga..
 


Sofia

Så tråkigt när inget är öppet när man väl vill ut på vardagar :(

Svar: eller hur!!? 😢
Isabelle strömberg

Josefine

Vad konstigt ändå att inte fler ställen hade öppet! Men hoppas ni hade kul ändå!

Skulle du kunna ställa upp i typ paradise Hotel eller ngn liknande dokusåpa om du fick chansen? :) kanske inte om du har pojkvän men om inte? :)

Svar: haha jag har faktiskt fått förfrågan att vara med i PH, men tackade nej direkt. jag skulle aldrig för mitt liv ställa upp i någon sånt, och tycker det är tragiskt att det faktiskt finns folk som gör det OCH folk som fortfarande kollar på skiten :/
Isabelle strömbergNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: