lunch i kaknästornet

hej på er! vad har ni för er? jag kom precis hem efter en heldag ute med min älskling. han bjöd ut mej på en överrasknings-lunch i kaknästornet där han hade bokat ett bord till kl 13. vi satt superhögt upp och käkade, och hade hur fin utsikt som helst över hela stockholm typ! dessutom var maten himmelskt god. jag käkade halstrad lax med dillkokt potatis, pepparrotssås och stekt broccoli. mumms! jag har ju aldrig varit vid kaknästornet innan, så det var kul att få se något nytt! en mysig upplevelse. och efter vi suttit där i ett par timmar och njutit, så promenerade vi i en stor park som fanns i närheten och vi hälsade bland annat på några hästar som gick och betade där! och sedan blev det en sväng i stan också, och J köpte ett par nya skejtskor innan vi tillslut började röra oss hemåt. en riktigt härlig dag!
 


Anonym

”Parken” heter Gärdet, det här var fan det gulligaste inlägg du skrivit, så norrländskt!! :’D Finns nog ingen Stockholmare som inte vet vad Gärdet är hahaha, BÄSTA norrlänning <3

Svar: haha jasså 😂 och min brorsa som till och med bott i gärdet... men jag har ju sämst lokalsinne och hittar fortfarande som en turist i stockholm haha!
Isabelle strömberg

Hej

Till anonym ovan: Just "norrländskt" vet jag väl inte om det är att inte kunna alla stadsdelar i Stockholm. Om man inte kommer från en stad så är inte det lättaste att hitta överallt. Gäller nog vilken stad som helst och vart man än kommer ifrån ;) Förresten, sjukt vackra bilder Isabelle!

Anonym

Till Hej: Jag sa just norrländskt för att Isabelle är från Norrland originally :-) Hade hon varit från Skåne så hade jag sagt skånskt. Jag är född och uppvuxen i Stockholm och skulle säkert faila på ett test över Stockholms alla stadsdelar, jag skrattade och tyckte att det var kul för att just Gärdet är så.. känt? Kan man säga så? Det var absolut inte menat som nedvärderande eller dumförklarande, som sagt så kan jag själv inte alla stadsdelar, det var just park-grejen som jag tyckte var askul (på ett BRA sätt) :-) Självklart så hade jag tex inte vetat vad ett fält i tex Göteborg heter bara sådär, men jag har ju inte bott där, men du tolkade nog min kommentar fel och överanalyserade den lite ;-)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Är inne i en anti-lax-period men maten ser ändå svingod ut :ONamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: