Q&A - skönhetsoperationer, skönhetsingrepp och komplex (+ före och efterbilder)

 


Tina

Alltså, det gör så satans ont att lägga i fillers i läpparna.. detta trots att jag får både bedövningssalva OCH kylspray... huga! Första gången var alltså så hemsk, trodde inte jag skulle klara det.

Andra gången var mer ok.. då visste jag hur ont det faktiskt gör.. tredje gången lika.
Jag förstår inte dom som säger att det inte gör ont... men vi är ju alla olika. En annan sak är att tårarna alltid rinner, inte för att det gör ont utan för att man sticker så det liksom framkallar tårar..skumt men sant :)

Brösten är ju lite på vart man lägger implantaten, jag lade framför musklen och visst gjorde det satans ont men jag tror det gör ännu ondare om man lägger under eller delvis under musklerna...

Anonym

Din näsa är ju botched, du är snorig hela tiden hör man.

Svar: nä, är inte alltid snorig men rätt ofta pga mina 1000 olika allergier :) sedan blev jag ju som sagt misshandlad så näsan krossades en gång. inte för att jag tror att det skulle göra mej mer snorig haha..?
Isabelle strömberg

C

Jag gillar hur du pratar om skönhetsoperationer, jag känner aldrig att det känns motsägelsefullt eller fejk. Du känns bara så vänlig när du förklarar att vi alla är fina som vi är och om man vill förändra något med sitt utseende är det precis lika okej som om man inte vill förändra något.

Amy

Jag uppskattar så mycket hur du pratar om dina förändringar av utseendet. Det är så sjukt att man måste försvara sig så hårt för att man valt att ändra på något man inte är nöjd med. Och jag hatar faktumet att vissa saker är tabubelagt att fixa.

Nu förstår jag att operationer är på en annan nivå (prismässigt och beslutsmässigt) men jag tycker annars inte att det borde vara någon skillnad att fixa till exempel hår eller naglar.

Jag har nämligen väldigt mycket komplex över mitt hår (kanske verkar som en världslig sak, men för mig är det jättejobbigt). Jag vill sätta in löshår, men min pojkvän tycker det är tabu. Att det är "fake" och att jag redan har en pojkvän som tycker jag är snygg så varför ska jag betala massa pengar för att ändra på mitt utseende.. Många skulle nog tycka att han är världens bästa pojkvän som tycker jag är bra som jag är. Men jag tycker det är jättejobbigt att han inte stöttar mig i det som JAG vill fixa med mitt utseende. Jag vill ju inte göra det för han eller nån annan, jag vill göra det för att må bra i mig själv.

Jag rädd för vad folk ska tycka om jag sätter i löshår, och just nu är den rädslan större än viljan att göra nåt åt saken.

Du kanske inte kan relatera till det här med hår så mycket (du får det att verka så enkelt att ha långt fin hår) men jag antar att det säkert finns kopplingar till annat som du har varit med om/tänkt på. Kan inte du ge mig tips på hur jag kan lösa den här situationen?

Tack för en bra video, You go girl!

Patrik

Du borde verkligen göra fler videos! :)

Anna

Alltså wow vad imponerad jag blev av att se din video! Tycker du är en stor förebild när det gäller öppenhet och att stå för vem man är :) Det var flera år sedan jag gick in på din blogg och ska helt ärligt säga att jag varit ganska fördomsfull mot att du förändrat ditt utseende så som du gjort men ändrade verkligen min uppfattning efter att ha sett din film och förstått hur du resonerar. Håller med till 100% om att det är upp till var och en hur man ser ut, det är däremot väldigt fult att dömma och ha åsikter om andra. Tack för att du delar med dig! /AnnaNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: