🎪 we're all mad here 🎪

här ovan ser ni en halloween-sminkning jag gjorde igårkväll, inspirerad av konstnären @milk1422 på instagram. nu vet ni vad jag skulle med den vita eyelinern till hehe! vad tycker ni då? är ju inte alls van att göra såna här sminkningar, men roligt var det! och det blev väl ändå helt okej? hemligheten är att jag har använt ett rött liquid lipstick till både ögonbryn, ögon och näsa haha.. produkter: nyx - white liquid liner / mellow - matte liquid lip paint "paris" / nyx - soft matte lip cream "copenhagen" / sleek - ink pot / the balm - meet matte trimony eyeshadow palette.
 
kanske dyker det upp fler liknande sminkningar framöver! det är ju så roligt att spexa med smink. skulle ni vilja ha en tutorial?


Johanna

WOW Isabelle! Du är ju sjukt duktig på att sminka! Har du någonsin funderat på att utbilda dig till makeup artist? 😘❤

Anonym

Varför går du ingen utbildning som makeupartist? Du har ju talang!! Inte bara "vanliga" sminkningar! Jag trodde det var ett snapchat filter först innan jag läste texten. Du är ju asduktig!

Ajli Müller

Det ser fantastiskt ut, du är farligt vacker som läskig!

Ina

Alltså du är ju så grym! Seriöst se till att få dig sponsrat någon make utbildning och bara kör! Kan bli ett kul sätt för dig att ta dig ut 😃

Isabelle

Ser helt fantastiskt ut!! Vore JÄTTEROLIGT med fler såna här inlägg samt tutorials!!

Anonym

Så snyggt! Va duktig du är 😀

F

wow, du är så grym isabelle!!!

undefined

så jävla snygg sminkning och tjej
du verkar så jävla skön via youtube :)

Anonym

Du borde verkligen köra utbildning i smink, du har på riktigt talang!! Trodde att det var photoshop eller ett filter, RIKTIGT bra!!

Vardagskrönikören

Hallå där bloggare och icke-bloggare! Nu söker Vardagskrönikören nya gästskribenter. Gillar du att skriva och är bra på att reflektera över vardagen, då är du perfekt för Vardagskrönikören. Låter det kul? Lämna i sådana fall en kommentar på hemsidan eller på Vardagskrönikörens Facebook-sida (samma namn), så kontaktar jag dig.

Om du vill ha inspiration kan du gå in och läsa veckans senaste Vardagskrönika ”De sociala mediernas tvångströja”, så får du en bild av hur en vardagskrönika kan se ut.

Ha det,
Vardagskrönikören!

Sofia

Så galet snyggt!!

Hannahthlm

Härliga bilder/ Johanna xoxo www.hannahsthlm.se

Anonym

Wow du är så sjukt snygg o sååå duktig med smink!!

Anonym

Alltså på riktigt! Skitsnyggt!
Du borde utbilda dig till make up artist <3Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: