lilla mamma på besök!

heej bloggen! jag kom precis hem efter en runda i stan med mammsen som är här på besök! hon har precis varit och hälsat på min storerbror i spanien i en vecka, och hon landade på arlanda igårkväll och stannar här hos oss i ett par dagar innan hon åker hem till östersund. myspys! så idag har vi strosat runt i stan, shoppat lite och käkat en varsin ceasarsallad på vapiano. jag köpte bland annat nya ansiktskrämer från the bodyshop (ni kan läsa mer om vilka ansiktskrämer jag använder HÄR).
 
vill bara skriva också att jag verkligen uppskattar era kommentarer under inlägget jag skrev igår. många verkar känna igen sej i det jag skrev, och många av er hade väldigt fina tips och sett att se det på. det känns skönt att veta att man inte är helt ensam med dessa tankar och känslor ❤️
 
min söta lilla mammatankar i ensamheten

fredag. jag sitter här hemma och dricker en bärs för mej själv medan pojkvännen är ute en sväng med jobbet. rätt skönt med egentid ändå. jag behöver verkligen det, blir galen annars. men kvällarna kan vara lite jobbiga nu för tiden, det är ju då min hjärna sätter igång och man vet aldrig vart tankarna landar. ofta tar min inre filosof över mej om källarna, men även ångesten kommer krypande. förr omfamnade jag den kombinationen, och jag såg det som något som gynnade min kreativitet. och visst är det väl så, att jag blir som mest kreativ när jag har mörka tankar i min ensamhet. men det känns som att jag inte kan hantera dom längre.
 
jag har alltid varit stark ensam. jag har nästan känt mej odödlig vissa gånger, då jag känt att jag klarar precis allt. vad som än händer kunde jag ta mej igenom det, och jag har tagit mej igenom otroligt tuffa saker på egen hand. men idag är det inte samma. sedan jag blev tillsammans med J och han flyttade in, så har jag förlorat min självständiga sida. just för att jag blivit så van vid att alltid ha någon hos mej, en trygghet. förr utsatte jag mej även för stora påfrestningar i livet i form av missbruk och personer som jag ständigt blev sviken av. det gör en lite mer "hårdhudad" eller vad man ska säga. men nu har jag mjuknat, till den grad då jag vissa dagar kan vara orolig över hur jag ska klara mej när något jobbigt väl händer och den "perfekta" bubblan spricker. hur hanterar man sånt? jag har glömt. och om J en dag (mot all förmodan) skulle försvinna ur mitt liv, hur skulle jag då klara mej? jag hatar på ett sätt att jag känner så här, trots att jag samtidigt är så glad och tacksam över att J finns i mitt liv.
 
är det någon som känner igen sej? att man blir för beroende av sin partner och på så sätt förlorar en del av sej själv? sedan jag och J blev tillsammans (för över 2 år sedan) så har vi sovit kanske totalt 4-5 nätter utan varandra (ja, på riktigt). och att sova en natt ensam utan honom finns typ inte i min värld längre. jag har alltid haft stora problem med min sömn, och det kunde äta upp mej inifrån. tills han flyttade in, då har jag sovit som en bebis varje natt. och de ensamma nätterna har blivit ännu jobbigare. jag har alltid hatat att känna mej beroende, att jag BEHÖVER någon eller något för att klara mej. men jag vill ju inte vara ensam längre.
 VLOGG: catchar upp med er, lagar middag med pojkvännen, testar min nya höstjacka mm.

 plumalicious

jag har precis sminkat mej, och väntar nu på att min pojkvän ska komma hem från sin skejttur så vi kan gå och handla för att sedan laga någon mat. är sjukt hungrig! och vet ni vad?? jag vloggar idag! haha det var ju riktigt längesedan sist... men jag tänkte ge det ett försök!! så får vi helt enkelt se hur det blir och när den publiceras. förhoppningsvis imorgon, så håll utkik på min youtubekanal.
 
och så här ser jag ut idag, kör på mörka läppar i lila nyans. läppstiftet kommer från beauty uk och färgen heter "plumalicious". riktigt fint!
 the legend of zelda - breath of the wild

heej på er allesammans! gud vad det inte känns som måndag idag? eftersom pojkvännen är ledig från jobbet idag och har jobbat hela helgen så känns det snarare som att det är lördag idag typ, haha! och jag själv har ju inga speciella rutiner att följa, så det blir ju inte så stor skillnad på helg och vardag för mej egentligen. vi sitter hur som helst och lirar lite zelda på wii u. och det är verkligen hur roligt som helst, det nya zelda spelet som jag fick i födelsedagspresent. vi har ju suttit och nött de gamla zelda till nintendo 64 tidigare, som också är riktigt fett! men detta är ju såklart på en helt ny nivå. rekommenderas starkt!
 
hoppas ni har en fin måndag! ✌ ❤️
 
EDIT: hahah jag såg att det var någon som reagerade på att jag har fel wii kontroll på bilderna, och det stämmer! det är inte ens denna kontrollen man spelar zelda med, utan en gamepad. men jag greppade bara tag i första bästa kontroll inför bilden, tänkte inte ens på det haha! så fel det kan bli ;)