cykeläventyr

heej mina vänner! vad har ni för er? vi vaknade precis, och jag passar på att blogga lite innan vi ska ge oss ut. vi tänkte hyra någon typ av bil idag, antingen en "beach buggy" eller en cab som vi kan cruisa omkring i. sen ska vi åka och leta efter en grotta som vi såg på en karta, på andra sidan ön typ! så det blir spännande om vi hittar den!

tänkte även slänga upp några bilder från lördagen. jag, J & J hyrde en varsinn cykel och så cyklade vi in till "city" som ligger några kilometer från vårt hotell. det var verkligen hur härligt som helst att ta en cykeltur! men jäääävlar vad friterad jag blev i solen, hade ju redan bränt mej innan, men efter detta kan jag lova att jag var riktigt sönderbränd. gömde mej i skuggan hela dagen igår för att vila huden, men idag är det lite bättre!

på våg cykeltur hittade vi bland annat ett träd som såg rätt sjukt ut, några borgar/slott som vi ville utforska men som man tyvärr inte fick gå in i, och så hittade vi massvis med söta små kattungar som låg och chillade. det blev även ett och annat ölstopp på vägen :) riktigt mysig dag!


vår nya kompis troy!


norrbotten emma

vackra foton

ha en bra dag
kram

Caroline

Fint det är där! :)
Och vilka fina och mysiga djur! :)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Men åh vilka söta katter <3

Josefine

Så fint det är där!

Cenedra

Åh det ser verkligen super härligt ut!!

Lovisa Hylse

Vilka härliga bilder, oh så fint liksom! :D

Anonym

Mysigt😘

F

men åhh, djuren <3 mysig dag!!

undefined

åååh söta katter<3

Anonym

Fler bilder på brorsan 😜

Karina

Men åh katten och hunden! <3Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: