friday

hej på er! det blir ett litet sent inlägg här, inte så värst intressant eller roligt heller. men jag vill bara visa att jag lever! har dock inte varit på något vidare toppenhumör idag direkt, har mest känt mej stressad och haft ångest typ. men det är lite bättre nu! tack vare pojkvännen min som stöttat och peppat ❤ jag satte mej ute på balkongen en stund tidigare i eftermiddagssolen och bara tog det lugnt, det fick mej nog också på lite bättre humör. att bara få vara ute och känna naturen hjälper ofta. under vissa sämre dagar kan jag till och med må lite bättre av att bara gå till affären, just för att jag kommer ut en stund. kanske för jag ofta sitter så isolerad annars (både fördelen och baksidan med att jobba hemifrån). men promenader ute i naturen gör fan gott för själen!
 
OT haha, men visst har det börjat lukta lite höst ute förresten?? eller är det bara jag som alltid känner när det börjar "lukta" som en ny årstid haha? hur som helst så längtar jag! älskar hösten. har kommit fram till att jag inte alls gillar sommaren faktiskt. sorgligt nog. varför känns det typ "inte okej" att inte gilla sommaren? är det för att man "ska" hata kyla, snö och mörker, och älska värme och sol? men sanningen är att jag känner precis tvärt om! jag älskar kyla! och mörker! (och ett insektsfritt land) och hatar lök-värme och sol haha..
 
egentligen hade jag och J tänkt att dra ut en sväng ikväll, men vi kom tillslut fram till att ingen av oss pallar. så det blir nog bara en hemmakväll! vi ska nog fortsätta spela lite ARK 😉 hoppas ni alla får en fin fredag!
 
bild från tidigare idag, på ballen


Lars Gustafsson

Jag gillar också när det är insektsfritt. Hurra för hösten. Levande ljus inne i höstmörkret
Känns rofyllt
Ha en go helg tillsammans med din kille

Anonym

Ballen? Asså patetiskt ordval

Anonym

Ballen? Asså patetiskt ordval

Svar: hahaha why so serious?
Isabelle strömberg

Anonym

Man mår inte bra att vara hemma! Du är inte sugen på att plugga? Hitta en hobby? Eller typ jobba extra nån stans bara för miljöombyte? Även om man trivs hemma så börjar man krypa på väggarna tillslut! Eller skaffa dn liten hund efterdom du hsr ett jobb du sköter hemifrån, då måste man liksom gå ut även om man mår dåligt.

Anonym

Förr älskade jag sommaren men tror mest det berodde på sommarlovet. Nu ÄLSKAR jag hösten. Lättnaden när man får sitta inne utan att ens hurtiga föräldrar frågar om man inte varit ute under dagen, det underbara att det är mörkt när man ska sova, all god vintermat med grytor soppor som min sambo vägrar på sommaren. Särskilt när sommaren är kass som i år, alltså att man måste låtsas att det är sommar och huttra med kompisar på uteserveringar eller tvinga sig på stranden för "det är sommar". Näe, hösten ftw.

Emma

Gillar inte heller sommaren, hösten är bästa årstiden!

F

Håller med dig om att hösten är den bästa årstiden. Jag är inte heller speciellt förtjust i sommaren.

Spelar ingen roll

Hej Isabell.
Jag jobbar också mycket hemifrån och bor väldigt långt bort från mina riktiga vänner.
Jag har likt dig väldigt tuffa daga, sedan ett år tillbaka har jag lagt ner en halvtimma om dagen till att meditera för att hitta ett inre lugn och för att erkänna att jag har brister för mitt undermedvetna.

Kan starkt rekommendera att ladda ner appen headspace och följa den ett tag om du känner att stressen samt oron förstår dina dagar.

Att röka en spliff ibland är också bra för själen. Man måste våga låta sitt psyke tala.

undefined

Var är glasögonen ifrån? Så fina.

Anonym

Vart har Du köpt tröjan? Sån måste man ju ha i sin garderob

None None

Vart är brillorna ifrån? 😍Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: