goda nyheter!!

hallå där mina kära vänner! hur mår ni idag? jag själv mår bra! sitter och dricker en kopp kaffe och "fönstershoppar" lite på wish hehe. men nu till något helt annat! jag var ju hos tandläkaren igår för att laga ett hål, och vi lagade TVÅ! eller ena var en gammal lagning som sjunkit ihop och behövdes göras om. och jag har väldigt goda nyheter, nämligen att jag är helt klar hos tandis nu! jag behöver inte laga fler hål!! hon sa att dom andra hålen var så pyttesmå så att om jag flourar, använder tandtråd och är noga med att borsta tänderna så kan dom försvinna av sej själv. fyfan vad skönt!!
 
men ja som sagt, jag lagade ju två hål igår; vänster uppe och höger nere. jag var sjukt skakis och rädd innan, men det gick faktiskt bra och var inte alls så farligt! dock blev jag ju bedövad (med monster-sprutor) i hela käften, vilket spreds till hela ansiktet typ haha. framförallt när man lägger bedövning på nedre tandraden/käken så går det tydligen nerver kopplade till tungan och läpparna, så jag kunde ju typ inte prata efteråt och det kändes som att jag var förlamad i hela ansiktet. gick runt och sluddrade som fan och folk måste ju trott att jag var dyngrak haha. men efter 1-2 timmar släppte det och jag är så lycklig att det är över nu!
 
ska tillbaks på en uppföljningskontroll om ett tag för att se hur de andra hålen ser ut. sen ska jag verkligen börja gå till tandläkaren regelbundet för att förhindra en sån här "hål-chock"...
 
en random selfie från januari.


Josefine

Vad skönt!

Karina

Önskar du bloggade mer :)

Karina

Först nu jag upptäckte dina kategorier! :D SÅ kul att läsa dina gamla inlägg!Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: