inställd hemresa...

okej, vi skulle ju egentligen åka hem till sverige ikväll. men vet ni vad vi fick reda på för några timmar sedan? att vårat flyg är inställt och uppskjutet till den 16:e, alltså till på lördag! vilket betyder att vi fastnar här i grekland i ett par dagar till, och anledningen är fortfarande okänd. jag vet inte riktigt vad jag känner faktiskt, om jag ska vara glad över några gratis extra soldagar, eller om jag mer är irriterad/stressad över att jag räknat med att komma hem och har saker inplanerade som jag missar (+ att jag är fett less på sol och värme nu haha). ärligt talat så känns faktiskt det sistnämnda mest. när väskorna är packade, vi har checkat ut från hotellet och är helt inställda på hemfärd, så vill man ju bara hem. så känner iallafall jag. att då tvingas vara kvar i ett annat land "mot sin vilja" gör mej stressad, dessutom när vi inte ens vet om/när nästa flyg går.. men vad ska man göra? det kunde ju varit mycket värre såklart, och vi får försöka se det positiva i det och njuta lite extra dom här sista dagarna.

jag får försöka passa på att blogga igen lite också! det är ju massa saker jag inte hunnit berätta om än som vi gjort under dagarna här! här kommer iallfall två bilder från igårkväll. hela gänget drog ut och drack lite drinkar, och vi gick bland annat till vår nya favvobar som killen vi lärde känna första dagen äger (det är även han som har den söta hunden, troy, som ni såg i ett tidigare inlägg. han hade hittat den på gatan med brutet ben och räddade den<33). vi ska dit ikväll igen och kolla på ÖFK's (min hemstad östersuns lag) fotbollmatch som han lovade att sända! ;)

 undefined

Men vad synd det är om dig... buuuhuu....

Svar: tycker du? nja inte speciellt :)
Isabelle strömberg

Karina

Älskar att läsa så här långa texter från dig! :)

Emma

Uch förstår att det är jobbigt när man är inställd och förberedd på hemresa men så blir det inställt..kaos i hjärnan, hoppas det löser sig ❤️

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Vad surt med inställt flyg. Själv hade jag nog njutit av några dagar till ;)

Anonym

Försvinn med din negativitet...du är säkert bara avundsjuk;)

Anonym

Men väx upp.
Behöver du komma hem går det alltid att lösa.

Svar: uppenbarligen inte haha
Isabelle strömberg

Anonym

Åh blir så trött. Bara för att en annan hade njutit av några extra dagar betyder det inte att alla känner samma. Vissa tycker det är skitjobbigt med snabba förändringar, vissa rör det inte alls. Tycker det är bra att du är ärlig med hur DU känner!

Marre

Du är för härlig alltså! Den som är mest äkta i hela bloggvärldenNamn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: