tid för förändring

de senaste dagarna har jag haft en sån fruktansvärd ångest, värre än tidigare. men idag känns det som att jag nått en vändpunkt. det är dags för en förändring nu. jag kan inte stå och trampa luft längre som jag gjort de senaste månaderna, så något måste hända nu. jag var hos en terapeut idag och pratade, och det känns bra. ett steg i rätt riktning. och en sak jag har bestämt mej för är att sluta med en dålig vana jag har, som jag vet påverkar mej negativt i längden. två steg i rätt riktning. vi behöver inte gå in mer på exakt vad det gäller, men det är slut nu. inga fler destruktiva mönster, och jag ska ta tillbaks mitt liv och få tillbaks min livsglädje, motivation och energi. nu slår jag näven i bordet.
 
jag är stark, jag klarar detta, jag kan om jag vill. det ska jag bevisa för mej själv, er och alla runt omkring mej. jag är den enda som kan vända mitt liv, och jag har gjort det förr.
 


Anonym

Heja dig!

lars

Isabelle
Det är sällan eller aldrig du svarar mig. Men jag tycker verkligen om dig Inte bara sexsistiskt. Utan för att du är så härlig tjej med känslor ångest och vad vi alla har ibland. Jag diggar dig. Men du har DIN KILLE SOM ÄLSKAR DIG

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Skickar massor av styrka. Strongt av dig att ta hjälp <3

Anonym

Bra jobbat!! Jag tror på dig!

Jenny

Underbara Isabelle, du fixar allt!!

josefine

styrkekramar till dig <3

Anonym

Bra Isabelle!! Förstått länge att du behövt hjälp. Sjukt starkt av dig att ta hjälp. Du kommer må bättre snart 💓

Anonym

Du är inte ensam ❤️

Svatantrya

Att komma till insikt och bestämma sig är halva slaget. <3 Gjorde en helomvändning själv för två år sedan. Bröt upp från en destruktiv relation, drogmissbruk, way too much alkohol och ett liv som gjorde mig så pass dålig att jag försökte ta livet av mig flera gånger. Bröt upp och lämnade över en natt. Flyttade in hos en vän och påbörjade mitt livs tuffaste med samtidigt bästa resa. Idag är jag lycklig tillsammans med killen som erbjöd mig tak över huvudet, har djur som jag alltid drömt om och studerar till något jag vill jobba med. Jag har fortfarande ett farfyllt liv men prioriterar min hälsa och har lärt mig vilka mönster som är bra respektive dåliga för mig.

Vad det än är som tynger dig så finns det ett liv efter detta. <3

Laura

Åååh heja heja heja💪🏽♥️

Synne

Vanan du har som du vill bryta, är inte det at ni röker på varje kväll? Ditt beteende generellt verkar som det. Röka är inte farligt (som du säkert vet) men man kan bli deprimerad för att man blir lat som tusan.

Svar: nej det gör vi inte och det är inte vad det gäller.
Isabelle strömberg

Karina

Det här vill jag läsa mer om :) Du är en väldigt härlig människa som förtjänar att må toppen! :)

Bella

Hejsan! Bra att man kommer till den insikten💜
Kan vara skönt med att få prata med någon inom
Psykiatrin om sin ångest samt tankar och känslor har
Hjälpt mig mycket då jag brottas med en ångest problematik!
Ha en riktigt skön fredag och fortsätt med det du gör!
Kram🌸Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: