uppfräschning av mitt hår

- i samarbete med hairtalk extensions och @grawhairstyle -
 
heej på er! hoppas ni mår bra! jag kom precis hem från ett besök hos bästa sofie graw på studio ribbing, för lite uppfräschning av mitt hår! nu efter jag varit utomlands i sol, bad och värme i en vecka så har håret verkligen fått tagit stryk. topparna var helt gul/orange typ + att mitt hår har vuxit sedan jag satt i löshåret så fästena behövde flyttas upp. så nu har sofie slingat och nyanserat mitt egna hår och löshåret + suttit om löshåret (alltså samma löshår som jag hade innan, så himla bra att man kan återanvända det). och jag känner mej sååå snygg!!! håret blev även lite ljusare denna gång, vilket jag älskar! och under nästa besök ska jag bli ännu ljusare!
 
sofie är verkligen bäst, har typ aldrig varit så här nöjd med mitt hår/löshår innan! älskar verkligen hairtalks tejp extensions, som varken syns eller känns i håret. och hela behandlingen vi gjorde idag tog endast 2 timmar istället för typ 7 som det kan ta när man använder keratinvax och ska ta ut gammalt löshår, färga och sätta i nytt. tejp for life!
 
glöm inte att kolla in sofies instagramkonto @grawhairstyle!
 
lite svårt att få till färgerna rättvis på bild..


undefined

Sjukt snyggt!!

Emelie

Så fint! 😍

Gabbi

Prinsesshår 😍

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Såååå snyggt! Kan du inte skriva ett inlägg om hur du tar hand om ditt hår när du har tejpextensions? Funderar nämligen på att skaffa det men vet inte hur omständigt det är :)

Josefine

Så snyggt!

Jenny

Så fint det blev! 😍😍

Lars Gustafsson

Jag håller med Gabbi.prinsesshår

Karina

Tycker båda är väldigt fina! :)

Tess

Vad fint det blev! :)Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: