vilken hårfärg passar jag bäst i?

satt och lekte lite i photoshop och bytte hårfärg på mej själv, haha! tänkte att det kanske kunde bli ett roligt kollage. körde dock mest "galna" hårfärger, förutom blont då. vilken tycker ni jag passar bäst i? bilden i mitten är originalet. själv tycker jag att nr 3 var väldigt fint! lite peachfärgat typ, tycker det framhävde färgerna i mitt ansikte på något sett. dock gillar jag ju mest kallare toner! men jag ska nog spexa till håret och köra på någon roligare färg i framtiden. kanske till vintern för att lysa upp de annars så gråa och färglösa dagarna? 😉


Sofia - bipolär och f.d laestadian

Tänkte precis säga 5:an, haha. Men det betyder ju att det är on point som det är :D

undefined

bara för att therese färgade sitt rosa som en "galen färg" så ska alla plötsligt ba "åh jag vill också vart sugen ett tag nu men NU ska jag göra det då therese gjorde det. Patetiskt

Svar: hahaha åh ni 12-åringar är för roliga 😂
Isabelle strömberg

Mathilda

Absolut rött eller lila! Supersnygg :)

5

5

Ninni

3 och 6! :)

Anonym

7-8 va super snyggt ☺️

Jenny

1, 3 och 6 var riktigt snygga!👌🏼😍 du är alltid snygg! Kram!!

wille

9

Lars Gustafsson

Du är snygg som du är. Nr 5

Malin

Skitsnyggt med rött hår :D

Karina

Alla är ju skitsnygga men 2an är riktigt nice! :)

Sanna

Tror att du skulle bli hur snygg som helst i svart hår! Tror att dina ögon skulle komma fram väldigt mycket och bli snyggt till dina snygga sminkningar! Sen är det väl lite läskigt att gå från blond till svart men fyfan så snyggt det skulle vara!

Josefine

Jag tycker rosa, blond och grå!

Anonym

8

Anonym

Tycker du passar i den som är allra ljusast ☺️

sarahjessic@Outlook.com

Nr. 3

Mia

Allt mellan 3-6 var asnajjjjjs. 👌🏻 Gillar också blonda kalla toner, men persika var också fint. 👌🏻👆🏻

Sofia

Det röda (#2) var ju skitcoolt! Lite blekrött så där. :) Kan tipsa om att absolut inte färga håret blått eller lila haha. Det blir lätt grönt (!) och ska vara de färger som är svårast att bli av med..

Gjorde själv misstaget att färga pastellblått (det blev turkost) med en färg som skulle tvättas ur gradvis och det blev grönt och sen gick det inte bort alls. Aldrig känt mig så ful i hela mitt liv haha, så tänk efter NOGA och prata med en duktig frisör om du får för dig att färga blått. :)

Anonym

Du skulle rocka strawberryblonde!

lilly

7-8 isi <3

Anonym

4,6 och 9 😍Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Stalker?

Din Kommentar: